Ralph Hamers

Topman Hamers verdient bijna 4 miljoen in 4 maanden bij UBS

De uit Simpelveld afkomstige topman Ralph Hamers van UBS heeft in zijn eerste vier maanden bij de Zwitserse bank een beloning gekregen van 4,2 miljoen Zwitserse frank, omgerekend bijna 3,8 miljoen euro.

ANP-406959681
Voorzitter UBS staat nog achter topman Ralph Hamers

Topman Ralph Hamers van UBS heeft nog altijd de steun van voorzitter Axel Weber van de Zwitserse bank.

Hans van Liemt in 1973 (1 jan 2021)
Oud-topman DSM Hans van Liemt overleden

Oud-bestuursvoorzitter van DSM Hans van Liemt is op 31 december overleden.

Hoofdkantoor DSM in Heerlen
DSM verliest 'vooruitstrevende leider'

Het vertrek van Feike Sijbesma is een groot verlies voor DSM. Dat zeggen volgers van het beursgenoteerde bedrijf uit Heerlen.

ANP
DSM-topman Sijbesma kondigt vertrek aan

Feike Sijbesma (60), topman van chemie- en biotechnologiebedrijf DSM, stapt in februari op.

ANP-353964105
Topman van DSM op lijst van 's werelds beste ceo's

Feike Sijbesma, topman van DSM, staat in de lijst van beste ceo's van de wereld.

ANP
Topman DSM genoemd als nieuwe baas ABN AMRO

Feike Sijbesma wordt genoemd als nieuwe bestuursvoorzitter van ABN AMRO. De baas van DSM zou een van de topkandidaten zijn.

Topman uit Hoensbroek trekt deur bij RTL achter zich dicht

Topman Bert Habets (48) van RTL Group, het moederbedrijf van RTL Nederland, stapt 'om persoonlijke redenen' op. Het mediaconcern stelt president-commissaris Thomas Rabe aan als zijn vervanger.

ING-topman over ophef loonsverhoging: 'Snap het deels'

ING-topman Ralph Hamers begrijpt deels dat er in het voorjaar ophef ontstond over zijn voorgenomen salarisverhoging.

ANP
Beleggers voelen ING aan tand over beloning topman Hamers

ING heeft op zijn aandeelhoudersvergadering veel kritiek en vragen over zich heen gekregen over het inmiddels ingetrokken voorstel over een forse salarisverhoging voor topman Ralph Hamers uit Simpelveld.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten