Overslaan en naar de inhoud gaan

Topjaar wordt tobjaar voor prijsvechter Corendon

Geplaatst opdonderdag 7 mei 2020 - 11:23

Er was gerekend op 250.000 passagiers op Maastricht Aachen Airport, maar de coronacrisis gooide roet in het eten voor prijsvechter Corendon.

Vorig jaar vlogen ongeveer 200.000 passagiers vanaf Beek met Corendon naar de zon. Dit jaar had een topjaar moeten zijn met een kwart miljoen reizigers naar in totaal 16 bestemmingen. Maar door coronacrisis staan alle toestellen nu aan de grond.

Video: L1

Herstel
Het meeste personeel zit thuis of krijgt speciale trainingen over hoe er in de nabije toekomst kan worden omgegaan met de anderhalvemetermaatschappij. Steven van der Heijden van Corendon: "We zijn er klaar voor om weer te gaan vliegen. Het naseizoen zou moeten kunnen, lukt dat niet dan wordt het 2021."

Mondkapjes
De vliegmaatschappij heeft al diverse maatregelen bedacht om te voldoen aan de nieuwe eisen als het luchtruim weer open gaat. Van het gebruik van mondkapjes tot het handen wassen bij binnenkomst. Ook kan het een mogelijkheid zijn om de service aan boord te schrappen door vooraf de bestelde maaltijden al op de zitplaatsen klaar te leggen.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen