Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Top Satudarah verschijnt voor de rechter

Geplaatst opdonderdag 4 januari 2018 - 7:15

Het proces tegen vier leden van Satudarah, onder wie de Maastrichtse leider Paul 'Olla' M, begint donderdag in de rechtbank Zwolle.

De Maastrichtse leider (48) moet net als de Tilburgse Xanterra M. (43) en ­Angelo M. (40), voor de rechter verschijnen. De drie mannen zitten vast op verdenking van lidmaatschap aan een criminele organisatie en wapenbezit. De vierde verdachte, Michel B., is nog voortvluchtig.

Lees ook: Maastrichtse leider Satudarah opnieuw de cel in

Belangrijke stap
Als de leden van Satudarah worden veroordeeld, dan is dat een belangrijke stap in de richting van een verbod van deze club. In december besloot de rechter Bandidos te verbieden. Het OM wil dat dit verbod ook voor Satudarah gaat gelden. Het afgelopen jaar heeft het OM daar al eens een verzoek voor ingediend bij de rechtbank.

Lees ook: OM wil verbod motorclub Satudarah

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen