JM20201020-4110OP

Limburgers trefzeker in Keuken Kampioen Divisie

Mitchel Paulissen en Mart Remans hebben dinsdagavond hun clubs in de Keuken Kampioen Divisie aan een overwinning geholpen.

MVV tegen FC Eindhoven (21 aug 2020)
Oefenduel van MVV tegen Top Oss gaat niet door

De oefenwedstrijd van MVV in Oss tegen TOP gaat niet door. Dat heeft de Maastrichtse voetbalclub vrijdagochtend besloten.

Oss - Roda JC (31 jan 2020)
Opnieuw geen zege voor Roda JC

Roda JC heeft ook in Oss tegen TOP geen zege gepakt. Voor de 12e keer op rij kon de Kerkraadse club niet winnen, het duel in Oss eindigde in 0-0.

Henk Dijkhuizen
Henk Dijkhuizen aan de bak: 'Was op haar na rond met VVV'

Verdediger Henk Dijkhuizen maakte na jarenlang voor Roda JC gespeeld te hebben maandagavond zijn rentree in het betaald voetbal.

Henk Dijkhuizen
Voormalig Roda-verdediger Dijkhuizen aan de slag bij TOP Oss

Voormalig Roda-verdediger Henk Dijkhuizen is opgedoken bij TOP Oss.

MVV TOP Oss (22 nov 2019)
Cruciale zege MVV tegen TOP Oss

MVV heeft na een slechte seizoensstart vrijdagavond tegen TOP Oss goede zaken gedaan. De Maastrichtenaren haalden in De Geusselt uit met 4-0.

Fuat Usta trainer MVV
MVV-coach ligt wakker van slechte resultaten

MVV-trainer Fuat Usta kan vrijdag in het thuisduel tegen Top Oss over een vrijwel complete selectie beschikken.

Oefenwedstrijd MVV - TOP Oss
MVV klopt TOP Oss met kleinst mogelijke verschil

MVV heeft vrijdagavond vertrouwen getankt door in een oefenduel competitiegenoot TOP Oss met 1-0 te kloppen.

Publiekslieveling Fortuna Sittard verkast naar TOP Oss

Voetballer Lars Hutten ruilt Fortuna Sittard in voor TOP Oss. Hij heeft een tweejarig contract getekend bij de Keuken Kampioen Divisionist.

MVV-back en Smeets opgenomen in Elftal van het Jaar

MVV-verdediger Dimitri Lavalée (22) en de Maastrichtse middenvelder Bryan Smeets (26) zijn opgenomen in het Elftal van het Jaar van de Keuken Kampioen Divisie.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten