Overslaan en naar de inhoud gaan

Top Limburgse buuttewereld houdt try-out in Roggel

Geplaatst opwoensdag 15 oktober 2014 - 13:44

De top van het Limburgse buuttewereldje houdt donderdag 23 oktober een gratis ‘Buutte try-out 2014′ in Roggel.

De acht buuttereedners Bjorn Smits (Nederweert-Eind), Ton Donders (Weert), Joop Bouten (Roggel), Fer Naus (Linne), Hub Stassen (Kunrade), Har Daniéls (Herkenbosch), Henrie van Geneijgen (Swartbroek) en Maurice Timmermans (Kelpen-Oler) werken al maanden aan een nieuwe buut.

Ze laten 23 oktober zien en horen hoe ver ze zijn.

De avond begint om 20.00 uur, entree in restaurant De Beukelaar is gratis en vol is vol. De zaal gaat om 19.11 uur open.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Quinn Hansen en Sven Schroeten Buuttekampioenen 2015
Inbrekers slaan overal in Leudal toe
Bibliotheek boeken
Biebs Leudal gaan op de schop
Loslopende elandantilope hindert verkeer op A2
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen