Overslaan en naar de inhoud gaan

Top 2000-stembus doet twee Limburgse steden aan

Geplaatst opzaterdag 24 november 2018 - 10:44

Ook dit jaar strijkt de Top 2000-stembus weer neer in Limburg. Tijdens de stemweek voor de 'lijst der lijsten' van Radio 2 maakt de bus een tussenstop in Maastricht en Roermond.

Radio 2-deejays rijden van 1 tot en met 7 december door het land om stemmen op te halen. Op 4 december komt de stembus naar Maastricht. Een dag later staat de bus in Roermond.

Ochtendshow
Limburgse muziekliefhebbers kunnen dan niet alleen hun stem laten gelden. Ze kunnen ook deejays Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte live aan het werk zien. Het tweetal presenteert de ochtendshow vanuit de rondreizende stembus.

Lees ook: Veel Rowwen Hèze, Benny Neyman herrezen in Top 2000

De Top 2000 wordt in de laatste week van het jaar uitgezonden.

Foto: Radio 2

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen