Onderzoek naar tipgever over Toon van H. gaat door

Het onderzoek naar de tipgever en diens beweegredenen in de zaak van de vermeende liquidatiepogingen van Toon van H. is nog in volle gang.

Geen bewijs liquidatieplannen Toon van H.

Het onderzoek naar de liquidatieplannen van de 61-jarige Toon van H. uit Echt loopt met een sisser af.

Toon van H. wil vervolging politie-informant

Toon van H. (61) uit Echt wil dat justitie een informant van de Criminele Inlichtingendienst (CID) gaat vervolgen.

Liquidatieverdachte Toon van H. alweer vrijgelaten

Toon van H. (61) uit Echt, die dinsdag voor de tweede keer is gearresteerd op verdenking van het uitzetten van liquidatie-opdrachten, is weer op vrije voeten gesteld.

Advocaat Toon van H. ontkent liquidatieplannen cliƫnt

De advocaat van Toon van H. ontkent dat er sprake is van liquidatieplannen. Dat zegt raadsman Ludo Hameleers tegen L1.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten