Onderzoek naar tipgever over Toon van H. gaat door

Het onderzoek naar de tipgever en diens beweegredenen in de zaak van de vermeende liquidatiepogingen van Toon van H. is nog in volle gang.

Geen bewijs liquidatieplannen Toon van H.

Het onderzoek naar de liquidatieplannen van de 61-jarige Toon van H. uit Echt loopt met een sisser af.

Toon van H. wil vervolging politie-informant

Toon van H. (61) uit Echt wil dat justitie een informant van de Criminele Inlichtingendienst (CID) gaat vervolgen.

Liquidatieverdachte Toon van H. alweer vrijgelaten

Toon van H. (61) uit Echt, die dinsdag voor de tweede keer is gearresteerd op verdenking van het uitzetten van liquidatie-opdrachten, is weer op vrije voeten gesteld.

Advocaat Toon van H. ontkent liquidatieplannen cliënt

De advocaat van Toon van H. ontkent dat er sprake is van liquidatieplannen. Dat zegt raadsman Ludo Hameleers tegen L1.

Doelwitten uit 2003 opnieuw bij Toon van H. in vizier

De liquidatieplannen van Toon van H. uit Echt, die dinsdag werd opgepakt, waren opnieuw gericht op justitie-magistraat Paul van Hilten en een medewerker van de FIOD.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten