Tour de L1mbourg vanuit Beringe

Video: Dragen van een helm belangrijk tijdens het fietsen

In Tour de L1mbourg ging het vrijdagavond over hersenletsel dat wordt opgelopen na een ongeluk met fiets. Daarin werd ook duidelijk hoe belangrijk het dragen van een helm is.

Jongen schuilt met Tony Martin voor hagel
Sittardse wielerfan (10) schuilt met Tony Martin in noodweer

Voor vader en zoon Laven uit Sittard eindigde het bezoek aan een bergetappe van het Critérium du Dauphiné in een hachelijk avontuur. Samen met wielrenner Tony Martin moesten ze schuilen voor het noodweer.

Mike Teunissen in Tourploeg Jumbo-Visma

Mike Teunissen maakt deel uit van de ploeg waarmee Jumbo Visma op 6 juli in Brussel aan de start staat van de Ronde van Frankrijk.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten