Drugsdeal dealen drugs stock

Geheime gesprekken van Maastrichts drugsnetwerk gekraakt

Justitie lijkt erin te zijn geslaagd geheime chatberichten van het Maastrichtse drugsnetwerk Tony te kraken. Verschillende leden van de organisatie zouden met elkaar hebben gesproken via chatdienst Sky.

Arrestatie aanhouding boeien politie
Tiener gearresteerd in zaak tegen Tony-drugsnetwerk

Yassine S. (19) is aangehouden in de zaak tegen het Maastrichtse drugsnetwerk Tony. Hij maakte volgens justitie onderdeel uit van een criminele organisatie die op grote schaal handelde in heroïne en cocaïne.

Gevangenis cel PI bajes Sittard
Handlangers van voortvluchtige drugsbaas blijven vastzitten

De rechter heeft woensdag het voorarrest van Dani C. (21) en Shekeb G. (30) verlengd. Zij worden door justitie gezien als handlangers van de voortvluchtige Maastrichtse drugsbaas Ismail O. (31).

Dubai stock skyline haven
Kopstuk van drugsimperium spoorloos na Dubai-vlucht

De Nederlandse politie is op zoek naar Ismail O. (31), een Maastrichtenaar die volgens justitie jarenlang een belangrijke rol vertolkte binnen het drugsmilieu. Hij houdt zich vermoedelijk schuil in Dubai.

Drugs dealer drugsdealer auto stock
Declarerende dealers en dreigementen: alles over 'Tony'

Politie en justitie denken één van de belangrijkste drugsgroeperingen van Maastricht een flinke tik te hebben uitgedeeld. Dit Tony-netwerk zou hebben geopereerd als een professioneel bedrijf.

Drugs hennep Albanezen Albanie (21 mei 2019)
Voortvluchtig kopstuk in drugsoperatie is autodealer 'Tony'

Een van de kopstukken in de omvangrijke drugsorganisatie die donderdag werd opgerold is Dejvi 'Tony' G. (37). De Albanees is eigenaar en directeur van Alba Car, het autobedrijf in Beek waar de politie een inval deed.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten