Overslaan en naar de inhoud gaan

Tonnen subsidie voor nieuwe bankjes en groen in Ubachsberg

Geplaatst opwoensdag 5 november 2014 - 16:08

Het Bernardusplein in Ubachsberg moet veranderen van een parkeerplaats in een ontmoetingsplek met bankjes en veel groen.

Om dat voor elkaar te krijgen geeft de provincie een subsidie van bijna 170.000 euro aan de gemeente Voerendaal. Het geld is afkomstig uit een potje waarmee de provincie de bouwsector wil ondersteunen.

De totale kosten van de opknapbeurt voor het plein zijn bijna 375.000 euro. De rest van het bedrag wordt betaald door de gemeente.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bouw van mfa in Ubachsberg uitgesteld vanwege asbest
Ook in 2015 geen provinciale leges voor de bouw
PVV pleit voor referendum over herindeling in Parkstad
Provincie bereid om fors te investeren in Parkstad
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen