Edit - Grensovergang Kanne (23 mrt 2020)

België steeds meer op slot: ook kleine wegen versperd

België sluit de grenzen steeds verder. Waar afgelopen weekend nog veel sluipwegen en bospaadjes tussen België en Nederland open waren, zijn deze inmiddels met hekken en betonblokken afgesloten.

Handbal Lions - Tongeren 22 dec 2019
Handballers Lions sluiten jaar af met winst op Tongeren

De handballers van OCI Lions hebben het jaar afgesloten met een overwinning op Tongeren.

Gevangene crimineel handboeien stock
Rechter stelt Belgische 'afpersers' op vrije voeten

Twee mannen uit België die worden verdacht van afpersing, zijn door de rechter op vrije voeten gesteld. Justitie wilde dat hun voorarrest verlengd zou worden, maar kon de rechter niet overtuigen van die noodzaak.

Afpersing zwijggeld criminaliteit geld stock
Belgen opgepakt voor afpersing in Maastricht

In Maastricht zijn zondagavond twee mannen uit Tongeren opgepakt op verdenking van afpersing. Het slachtoffer is eveneens een man uit die Belgische plaats.

Arrestatie Lei B.
Sittardse 'moordopa' pleegt zelfmoord in cel

De 71-jarige moordverdachte Lei B. uit Sittard heeft zichzelf in de nacht van dinsdag op woensdag van het leven beroofd in zijn cel in een Belgische gevangenis.

Hiphop
Hiphop-festival Hip Hub Hooray mikt op meer bezoekers

Hiphop-festival Hip Hub Hooray lokte vorig jaar 2000 liefhebbers naar de eerste editie. Dit jaar mikt de organisatie op meer bezoekers.

Spoorloze Sittardenaar krijgt levenslang voor moord op ex

De uit Sittard afkomstige Lei B. is in België bij verstek veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op zijn ex-vrouw Josée Widdershoven in 2009.

Bevo haalt oude bekende Nick de Kuyper terug

Handballer Nick de Kuyper uit Mill keert volgend seizoen terug naar zijn oude liefde Herpertz Bevo. Hij komt over van het Belgische Tongeren, waar hij de afgelopen twee seizoenen onder contract stond.

OCI Lions verliest in slotseconden van Tongeren

De handballers van OCI Lions hebben in de BeNe-league met 20-21 verloren van Tongeren.

Limburg investeert 100.000 euro in hiphop

De provincie Limburg investeert 100.000 euro in Hip Hub Hooray. Dat is een Euregionaal cultuurproject waarin hiphop centraal staat.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten