Overslaan en naar de inhoud gaan

Toneelgroep Maastricht bundelt lockdownverhalen in boek

Geplaatst opdinsdag 8 juni 2021 - 10:41

De columns die Servé Hermans en Michel Sluysmans van Toneelgroep Maastricht wekelijks uitspreken in het radioprogramma L1 Cultuurcafé verschijnen in boekvorm.

De bundel heet Blijven Lopen en bevat 52 verhalen die de artistiek leiders van Toneelgroep Maastricht schreven tijdens het afgelopen coronajaar.

Lockdown
In maart 2020 werden Hermans en Sluysmans gevraagd een wekelijkse column voor te dragen over het leven tijdens de lockdown. Het idee was om dit vol te houden 'zolang de lockdown duurt'. Uiteindelijk zou het ruim een jaar duren voor de theaters weer mochten heropenen en zo groeide de columnreeks uit tot een dagboek van 52 verhalen.

Blijven Lopen wordt op zaterdag 12 juni tussen 11:00 uur en 12:00 uur gepresenteerd in de L1 radiostudio. Het boek verschijnt bij uitgeverij TIC.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen