vakwerkhuizen, zuid-limburg, inzet: dagboek van een herdershond, kapelaan Erik Odekerke (25 mei 2021)

Twee Limburgers in Dagboek van een Herdershond-musical

De hoofdrol van kapelaan Odekerke in de musical van Dagboek van een Herdershond wordt gespeeld door Joes Brauers. Suzan Seegers speelt huishoudster juffrouw Katrien.

opnames (R)evolutie
Film Toneelgroep Maastricht geselecteerd voor filmfestival

De film (R)Evolutie van onder meer Toneelgroep Maastricht is geselecteerd voor het Nederlands Film Festival. Dat zegt Servé Hermans artistiek directeur van Toneelgroep Maastricht.

Toneelgroep Maastricht
Toneelgroep Maastricht bundelt lockdownverhalen in boek

De columns die Servé Hermans en Michel Sluysmans van Toneelgroep Maastricht wekelijks uitspreken in het radioprogramma L1 Cultuurcafé verschijnen in boekvorm.

vakwerkhuizen, zuid-limburg, inzet: dagboek van een herdershond, kapelaan Erik Odekerke (25 mei 2021)
Musical Dagboek van een herdershond exclusief in Limburg

Producent Albert Verlinde gaat de oude tv-serie 'Dagboek van een herdershond' op de planken brengen als musical.

Verfilming Peachez Toneelgroep Maastricht
Toneelgroep Maastricht: van theater naar online en naar tv

Toneelgroep Maastricht moest door de coronamaatregelen regelmatig haar voorstelling Peachez aanpassen: van optreden voor volle zalen naar live voorstellingen online. Nu is de voorstelling verfilmd voor een groter publiek.

Edit - filmopnames Zuipkeet
Limburgse serie Zuipkeet vanaf 19 april op YouTube

De tiendelige serie Zuipkeet van Toneelgroep Maastricht, de Tegelse producent Pieter Kuijpers en BNNVARA is vanaf maandag 19 april te zien op het YouTube kanaal van NPO3.

ANP
Regisseur van voorloper Toneelgroep Maastricht overleden

Toneelschrijver en -regisseur Léon van der Sanden is overleden. Hij was jarenlang artistiek leider bij het Maastrichtse Het Vervolg, dat in 2009 opging in Toneelgroep Maastricht.

Sanne Samina Hanssen
Limburgse actrice scoort rol in Netflix-serie Undercover

Actrice Sanne Samina Hanssen uit Kessel-Eik heeft een rol te pakken in de populaire Netflix-serie Undercover.

Servé Hermans en Michel Sluysmans Toneelgroep Maastricht (30 apr 2020)
Limburgse video call-thriller over lockdown online te zien

De film Lockdown, een komische thriller over het leven in quarantaine, van Toneelgroep Maastricht en regisseur Pieter Kuijpers is sinds woensdag te bekijken.

Servé Hermans en Michel Sluysmans Toneelgroep Maastricht (30 apr 2020)
Toneelgroep en Pieter Kuijpers maken thriller via video call

Toneelgroep Maastricht en regisseur Pieter Kuijpers brengen komende week een film uit die via video call is opgenomen. De film met de naam 'Lockdown' is via een digitaal platform te bekijken.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten