Toch ontslagvergoeding voor handtastelijke docent

De toneelacademie in Maastricht moet toch een ontslagvergoeding betalen aan de docent bewegingsleer die werd ontslagen omdat hij zijn handen niet kon thuishouden.

'Toneelacademie sleept docent voor de rechter om wangedrag'

De Toneelacademie Maastricht wil via de rechter een contract van een docent laten beƫindigen. Hij zou wangedrag hebben vertoond met een of meerdere studenten.

Experts onderzoeken gedrag docent Toneelacademie

Er wordt een extern onderzoek ingesteld naar 'ongewenst gedrag' door een leraar van Toneelacademie Maastricht.

Toneelacademie Maastricht 'verpletterd' door dood docent

De Maastrichtse Toneelacademie heeft geschokt gereageerd op de plotselinge dood van docent Dennis Wilgenhof.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten