gemeentehuis gemeente stadhuis sittard-geleen (2 dec 2020)

Geen opvolger voor wethouder Raven van Sittard-Geleen

Er komt geen opvolger in Sittard-Geleen voor de naar de Eerste Kamer vertrokken wethouder Ton Raven.

Ton Raven geïnstalleerd als senator / Eerste Kamerlid voor fractie OSF (onafhankelijke senaats fractie) (19 jan 2021)
Ton Raven geïnstalleerd als Eerste Kamerlid

Ton Raven uit Geleen is geïnstalleerd als Eerste Kamerlid voor de Onafhankelijke Senaatsfractie (OSF). Raven deed dat onder de aanhef 'zo waarlijk helpe mij God almachtig'.

Ton Raven Eerste Kamer senaat
Ton Raven : 'Hele eer om Eerste Kamerlid te zijn'

Ton Raven noemt het een hele eer om het landsbelang te dienen als Eerste Kamerlid. Hij spreekt van een belangrijke taak.

Ton Raven Eerste Kamer senaat
Wethouder Raven van Sittard-Geleen wordt senator

Wethouder Ton Raven van Sittard-Geleen stopt ermee. Hij wordt vanaf 19 januari lid van de Eerste Kamer voor de Onafhankelijke Senaatsfractie OSF.

Ton Raven, Leon Geilen, Aanpak Jongern op Gezond Gewicht (5 nov 2020)
Sittard-Geleen verder met aanpak Jongeren Gezond Gewicht

De gemeente Sittard-Geleen is de eerste Nederlandse gemeente die voor onbepaalde tijd verder gaat met de aanpak Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG).

Nieuwe wethouders Sittard-Geleen (17 feb 2020)
Nieuwe coalitie in Sittard-Geleen eindelijk rond

Er is een einde gekomen aan de politieke crisis in Sittard-Geleen. De stad heeft na ruim zeven maanden eindelijk een nieuwe coalitie.

Raadslid pleit voor naamsverandering Fortuna Sittard

Gemeenteraadslid Ton Raven heeft de knuppel in het hoenderhok gegooid van de gemeente Sittard-Geleen. De fractievoorzitter van de Stadspartij pleit voor een naamsverandering van kersverse eredivisionist Fortuna Sittard.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten