Meer onheil dreigt voor veerpont Middelaar

De veerpont tussen Cuijk en Middelaar is na het ongeluk bij de stuw in Grave, net weer in de vaart. Toch pakken er zich alweer donkere wolken samen boven het pontje.

Waterstand Maas hoger, veer Middelaar vaart weer

De veerpont tussen Middelaar en Cuijk is weer in de vaart, nu het waterpeil in de Maas door de nooddam bij Grave hoog genoeg is.

Veerpont op het droge door botsing stuw

De veerpont tussen Middelaar en Cuijk is sinds een schip drie weken geleden tegen de stuw in Grave botste, uit de vaart. Tot frustratie van eigenaar Ton Paulus. Hij lijdt honderden euro's per dag verlies.

ANP
Veerbedrijf dient claim in bij schipper die stuw ramde

Veerbedrijf Ton Paulus heeft een schadeclaim ingediend bij de verzekeraar van de schipper die vorige week de stuw in Grave ramde.

ANP
Eigenaar veerboot verwacht strop door stremming Maas

Veerpontbaas Ton Paulus uit Velden denkt duizenden euro's schade te hebben omdat zijn veerboot tussen Middelaar en Cuijk stil ligt.

Pont Beesel-Kessel gaat varen tussen Broekhuizen en Arcen

De eind vorig jaar uit de vaart genomen veerpont die pendelde tussen Beesel en Kessel krijgt een 'tweede leven': de pont gaat de komende jaren dienst doen tussen Broekhuizen en Arcen.

Alle Limburgse ponten varen weer heen en weer

Alle Limburgse veerponten zijn weer in de vaart.

Nieuwe veer Beesel-Kessel al tijdelijk uit de vaart

Het nieuwe veer tussen Beesel en Kessel is sinds begin maandagmiddag uit de vaart omdat het anker is losgeschoten.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart