Wielerwedstrijden bundelen krachten en gaan samenwerken

Vier grote Limburgse wielerwedstrijden gaan samenwerken onder de naam Limburg Cycling Classics.

Politie onderzoekt automobilist die op wielerparcours reed

De politie is een onderzoek gestart naar de automobilist die tijdens een wielerkoers in Elsloo bijna voor een aanrijding zorgde met het wielerpeloton.

Chauffeur die op parcours reed in Elsloo eist rectificatie

De automobilist die zondag bij een wielerkoers in Elsloo bijna een aanrijding veroorzaakte met een wielerpeloton, eist een rectificatie van de organisatie.

Chauffeur bij wielerkoers Elsloo heeft geen bord gezien

De vader van de automobilist die zondag bij een wielerkoers in Elsloo tegen een wielerpeloton is ingereden, zegt dat de organisatie steken heeft laten vallen.

Wielerkoers wil roekeloze automobilist aanpakken

De organisatie van de wielerkoers om de Ton Dolmans Trofee gaat bij de politie een aanklacht indienen tegen de automobilist die zondag in Elsloo tegen een peloton wielrenners in reed.

Automobilist rijdt over parcours tegen wielerpeloton in

In Elsloo is een automobilist zondagmiddag over het parcours tegen een wielerpeloton ingereden.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten