Wielerwedstrijden bundelen krachten en gaan samenwerken

Vier grote Limburgse wielerwedstrijden gaan samenwerken onder de naam Limburg Cycling Classics.

Politie onderzoekt automobilist die op wielerparcours reed

De politie is een onderzoek gestart naar de automobilist die tijdens een wielerkoers in Elsloo bijna voor een aanrijding zorgde met het wielerpeloton.

Chauffeur die op parcours reed in Elsloo eist rectificatie

De automobilist die zondag bij een wielerkoers in Elsloo bijna een aanrijding veroorzaakte met een wielerpeloton, eist een rectificatie van de organisatie.

Chauffeur bij wielerkoers Elsloo heeft geen bord gezien

De vader van de automobilist die zondag bij een wielerkoers in Elsloo tegen een wielerpeloton is ingereden, zegt dat de organisatie steken heeft laten vallen.

Wielerkoers wil roekeloze automobilist aanpakken

De organisatie van de wielerkoers om de Ton Dolmans Trofee gaat bij de politie een aanklacht indienen tegen de automobilist die zondag in Elsloo tegen een peloton wielrenners in reed.

Automobilist rijdt over parcours tegen wielerpeloton in

In Elsloo is een automobilist zondagmiddag over het parcours tegen een wielerpeloton ingereden.

Van Zandbeek wint Ton Dolmans Trofee

Ronan van Zandbeek uit Schijndel heeft in Stein de eerste editie van de Ton Dolmans Trofee gewonnen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app