Overslaan en naar de inhoud gaan

Ton cash gevonden bij internationale drugsactie

Geplaatst opdinsdag 22 november 2016 - 18:20

Bij de grootscheepse actie tegen drugscriminaliteit dinsdag in Venlo, heeft de politie een ton aan contant geld in beslag genomen.

Ook vonden agenten drugs en werd er beslag gelegd op auto's, een camper en meerdere motoren. Bij een pand werden grondstoffen gevonden voor een hennepkwekerij en werden jacuzzi's' in beslag genomen.

Invallen
Het ging om een grootscheepse actie in een langlopend onderzoek naar de handel in verdovende middelen, witwassen en belastingfraude, zoals eerder op de dinsdag al bekend werd. Ruim 100 medewerkers van het Openbaar Ministerie Limburg, de Belastingdienst en de politie waren hierbij betrokken. In Venlo vielen de autoriteiten op tien plekken binnen. Een van de panden ligt aan de Groenvinkweg.

Lees ook: Meerdere invallen bij grote internationale drugsactie

Opgepakt
In de ochtend werden drie Venlonaren van 31, 28 en 38 jaar opgepakt. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de handel in verdovende middelen, het witwassen van crimineel geld en belastingfraude.

Net over de grens bij Venlo werden in samenwerking met de Duitse politie ook verschillende panden doorzocht. Zo werd bij een bedrijf in Tönisvorst een hennepplantage opgerold.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Mannen uit Kerkrade aangehouden bij drugsactie in Brabant
Controle actie controleactie criminaliteit Vastenavondkamp Blerick (4 okt 2019)
Grote controleactie criminaliteit in Blerickse wijk
Meerdere invallen bij grote internationale drugsactie
Anti-ondermijningsactie: 34 invallen en 5 aanhoudingen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen