Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ton cash gevonden bij internationale drugsactie

Geplaatst opdinsdag 22 november 2016 - 18:20

Bij de grootscheepse actie tegen drugscriminaliteit dinsdag in Venlo, heeft de politie een ton aan contant geld in beslag genomen.

Ook vonden agenten drugs en werd er beslag gelegd op auto's, een camper en meerdere motoren. Bij een pand werden grondstoffen gevonden voor een hennepkwekerij en werden jacuzzi's' in beslag genomen.

Invallen
Het ging om een grootscheepse actie in een langlopend onderzoek naar de handel in verdovende middelen, witwassen en belastingfraude, zoals eerder op de dinsdag al bekend werd. Ruim 100 medewerkers van het Openbaar Ministerie Limburg, de Belastingdienst en de politie waren hierbij betrokken. In Venlo vielen de autoriteiten op tien plekken binnen. Een van de panden ligt aan de Groenvinkweg.

Lees ook: Meerdere invallen bij grote internationale drugsactie

Opgepakt
In de ochtend werden drie Venlonaren van 31, 28 en 38 jaar opgepakt. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de handel in verdovende middelen, het witwassen van crimineel geld en belastingfraude.

Net over de grens bij Venlo werden in samenwerking met de Duitse politie ook verschillende panden doorzocht. Zo werd bij een bedrijf in Tönisvorst een hennepplantage opgerold.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Mannen uit Kerkrade aangehouden bij drugsactie in Brabant
Meerdere invallen bij grote internationale drugsactie
Anti-ondermijningsactie: 34 invallen en 5 aanhoudingen
Arrestaties in Heerlen bij grote internationale drugsactie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen