'Voormalig Roda-bestuurders verdacht van fraude'

Ton Caanen, voormalig technisch directeur van Roda JC, wordt verdacht van belasting- en hypotheekfraude. Ook ex-bestuurders Wim Collard en Hessel Meijer worden daarmee in verband gebracht.

Roda-icoon: 'Korotaev-geld in verbrandingsoven en verdampt'

Roda JC-boegbeeld Eric van der Luer kijkt met dubbele gevoelens naar de kwestie-Korotaev die boven de club zweeft. Voormalige beleidsbepalers spaart de oud-speler niet.

Verguisde Caanen: 'Veel roeptoeters bij Roda JC'

Voormalig technisch directeur Ton Caanen van Roda JC ziet zichzelf niet als veroorzaker van alle problemen bij Roda JC.

Ton Caanen meldt zich: 'Doe mijn verhaal nog wel een keer'

Ton Caanen, die bijna een jaar geleden als technisch directeur bij Roda JC het veld ruimde, zegt nog niet klaar te zijn met de kritiek die hij destijds te verwerken kreeg.

Thal: 'Roda-trainer moet zich minder timide gedragen'

Voormalig MVV-speler Reginald Thal vindt dat Roda-trainer Robert Molenaar zich als trainer minder timide moet gedragen.

Ton Caanen als coach aan de slag in Slowakije

Ex-Roda-directeur Ton Caanen heeft een nieuwe baan. Hij is nu coach bij het Slowaakse FK Senica.

Roda JC ontbindt contract Ton Caanen

Het doorlopende contract van Ton Caanen bij Roda JC wordt ontbonden.

Stevens: Roda moet contract met Caanen snel verbreken

Huub Stevens heeft Roda JC dringend geadviseerd het contract met voormalig technisch directeur Ton Caanen zo spoedig mogelijk te verbreken.

'Ton Caanen weet niks van voetballers kopen'

De ontslagen technisch directeur van Roda JC Ton Caanen weet niks van voetballers kopen. Maar ze vérkopen kan hij als de beste.

Roda-coryfee: terecht dat Caanen geen directeur meer is

Oud-Rodaspeler Géne Hanssen vindt het niet meer dan terecht dat technisch directeur Ton Caanen op non-actief is gezet.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten