'Voormalig Roda-bestuurders verdacht van fraude'

Ton Caanen, voormalig technisch directeur van Roda JC, wordt verdacht van belasting- en hypotheekfraude. Ook ex-bestuurders Wim Collard en Hessel Meijer worden daarmee in verband gebracht.

Roda-icoon: 'Korotaev-geld in verbrandingsoven en verdampt'

Roda JC-boegbeeld Eric van der Luer kijkt met dubbele gevoelens naar de kwestie-Korotaev die boven de club zweeft. Voormalige beleidsbepalers spaart de oud-speler niet.

Verguisde Caanen: 'Veel roeptoeters bij Roda JC'

Voormalig technisch directeur Ton Caanen van Roda JC ziet zichzelf niet als veroorzaker van alle problemen bij Roda JC.

Ton Caanen meldt zich: 'Doe mijn verhaal nog wel een keer'

Ton Caanen, die bijna een jaar geleden als technisch directeur bij Roda JC het veld ruimde, zegt nog niet klaar te zijn met de kritiek die hij destijds te verwerken kreeg.

Thal: 'Roda-trainer moet zich minder timide gedragen'

Voormalig MVV-speler Reginald Thal vindt dat Roda-trainer Robert Molenaar zich als trainer minder timide moet gedragen.

Ton Caanen als coach aan de slag in Slowakije

Ex-Roda-directeur Ton Caanen heeft een nieuwe baan. Hij is nu coach bij het Slowaakse FK Senica.

Roda JC ontbindt contract Ton Caanen

Het doorlopende contract van Ton Caanen bij Roda JC wordt ontbonden.

Stevens: Roda moet contract met Caanen snel verbreken

Huub Stevens heeft Roda JC dringend geadviseerd het contract met voormalig technisch directeur Ton Caanen zo spoedig mogelijk te verbreken.

'Ton Caanen weet niks van voetballers kopen'

De ontslagen technisch directeur van Roda JC Ton Caanen weet niks van voetballers kopen. Maar ze vérkopen kan hij als de beste.

Roda-coryfee: terecht dat Caanen geen directeur meer is

Oud-Rodaspeler Géne Hanssen vindt het niet meer dan terecht dat technisch directeur Ton Caanen op non-actief is gezet.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten