Baarlose broers maken furore met liveshows

Baarlose broers maken furore met virtuele liveshows

De broers Rick en Bob Jacobs uit Baarlo raakten al hun werk kwijt door corona, maar staan nu in de startblokken om mee te werken aan liveshows van de grootsten der aarde.

Limburgse deejay draait op Tomorrowland: 'Droom komt uit'

De 29-jarige Jano van der Wegen is deze zomer te bewonderen op dancefestival Tomorrowland.

Talentvolle Limburgse dj staat met Afrojack op Tomorrowland

De 20-jarige Jordy Gobbels uit Sittard heeft een bijzonder debuut op Tomorrowland gemaakt. Hij stond samen met dj-grootheid Afrojack op het populaire dancefestival in Boom.

Lucas & Steve op hoofdpodium Tomorrowland

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve staat deze zomer op het hoofdpodium van Tomorrowland in België, één van de grootste festivals van de wereld.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane