Overslaan en naar de inhoud gaan

Tomi Juric is dan toch een Roda JC’er

Geplaatst opzaterdag 15 augustus 2015 - 12:57

Het had wat voeten in de aarde maar Tomi Juric is definitief speler van Roda JC. De spits zette zijn handtekening onder een overeenkomst van een jaar met een optie voor nog een seizoen.

De Australiër met Kroatische roots doorstond de medische keuring en sluit komende week aan bij de selectie.

Getouwtrek
Sinds begin augustus was Kerkrade in de ban van de 24-jarige aanvalsleider uit Down Under. Na een weken lang getouwtrek is zijn komst een feit. De 1,90 meter lange Juric was de afgelopen twee seizoen actief bij Western Sydney en kwam inmiddels negen keer uit voor de nationale ploeg. Tot dusver scoorde hij drie keer.

Enorm blij
Algemeen directeur Wim Collard over het aantrekken van Juric: "Na weken van onderhandelen zijn we er uiteindelijk toch in geslaagd om Tomi te contracteren. Vanzelfsprekend zijn we daar enorm blij mee. Tomi is een sterke aanvaller die met zijn manier van spelen past bij onze club."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda-directeur: 'Geen promotie, dan minder huur'
Roda JC wil huur stadion naar 600.000 euro per jaar verlagen
Roda-directeur gelooft niet in schokeffect
Letschert rond met Utrecht, Roda weet van niets
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen