Van Marwijk rekent op voormalig Roda-spits Juric

Bert van Marwijk heeft goede hoop dat Tomi Juric op tijd fit is voor het wereldkampioenschap voetbal.

Van Marwijk haalt spits terug van vakantie

De Australische spits Jamie Maclaren heeft zijn vakantie moeten afbreken.

Tik voor Saoedi-Arabië en Van Marwijk

Het nationale voetbalteam van Saoedi-Arabië is in een belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd onderuit gegaan bij Australië: 3-2.

Tomi Juric van Roda naar FC Luzern

Tomi Juric verruilt Roda JC voor FC Luzern. De Australische spits tekent een contract voor twee jaar bij de Zwitserse club.

Juric vertrekt bij Roda

Tomi Juric vertrekt definitief bij Roda JC. De Australische spits heeft een aanbieding van de Kerkradenaren afgeslagen en gaat op zoek naar een nieuwe club.

Roda haalt Schahin, nieuw aanbod voor Juric

De aanval van Roda JC krijgt langzaam vorm. Dani Schahin komt van Mainz, Tomi Juric heeft een nieuwe aanbieding in beraad.

Droom komt uit: Australische student ontmoet Tomi Juric

Een Australische student was voor school in Kopenhagen en reisde van daaruit naar Kerkrade voor een ontmoeting met Roda-spits Tomi Juric.

Roda met drie nieuwelingen tegen AZ

Drie van de vijf nieuwelingen die tijdens de winterstop zijn aangetrokken, starten zaterdagavond bij Roda JC in de basis tegen AZ.

Roda moet Tomi Juric vier tot zes weken missen

Roda JC moet spits Tomi Juric vier tot zes weken missen. De Australiër heeft last van knieklachten.

Juric verlaat trainingskamp met knieklachten

Tomi Juric heeft het trainingskamp van Roda JC in Portugal verlaten. De Australische spits kampt met knieklachten en krijgt dit weekeinde een mri-scan.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden