Van Marwijk rekent op voormalig Roda-spits Juric

Bert van Marwijk heeft goede hoop dat Tomi Juric op tijd fit is voor het wereldkampioenschap voetbal.

Van Marwijk haalt spits terug van vakantie

De Australische spits Jamie Maclaren heeft zijn vakantie moeten afbreken.

Tik voor Saoedi-Arabië en Van Marwijk

Het nationale voetbalteam van Saoedi-Arabië is in een belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd onderuit gegaan bij Australië: 3-2.

Tomi Juric van Roda naar FC Luzern

Tomi Juric verruilt Roda JC voor FC Luzern. De Australische spits tekent een contract voor twee jaar bij de Zwitserse club.

Juric vertrekt bij Roda

Tomi Juric vertrekt definitief bij Roda JC. De Australische spits heeft een aanbieding van de Kerkradenaren afgeslagen en gaat op zoek naar een nieuwe club.

Roda haalt Schahin, nieuw aanbod voor Juric

De aanval van Roda JC krijgt langzaam vorm. Dani Schahin komt van Mainz, Tomi Juric heeft een nieuwe aanbieding in beraad.

Droom komt uit: Australische student ontmoet Tomi Juric

Een Australische student was voor school in Kopenhagen en reisde van daaruit naar Kerkrade voor een ontmoeting met Roda-spits Tomi Juric.

Roda met drie nieuwelingen tegen AZ

Drie van de vijf nieuwelingen die tijdens de winterstop zijn aangetrokken, starten zaterdagavond bij Roda JC in de basis tegen AZ.

Roda moet Tomi Juric vier tot zes weken missen

Roda JC moet spits Tomi Juric vier tot zes weken missen. De Australiër heeft last van knieklachten.

Juric verlaat trainingskamp met knieklachten

Tomi Juric heeft het trainingskamp van Roda JC in Portugal verlaten. De Australische spits kampt met knieklachten en krijgt dit weekeinde een mri-scan.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda