Van Marwijk rekent op voormalig Roda-spits Juric

Bert van Marwijk heeft goede hoop dat Tomi Juric op tijd fit is voor het wereldkampioenschap voetbal.

Van Marwijk haalt spits terug van vakantie

De Australische spits Jamie Maclaren heeft zijn vakantie moeten afbreken.

Tik voor Saoedi-Arabië en Van Marwijk

Het nationale voetbalteam van Saoedi-Arabië is in een belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd onderuit gegaan bij Australië: 3-2.

Tomi Juric van Roda naar FC Luzern

Tomi Juric verruilt Roda JC voor FC Luzern. De Australische spits tekent een contract voor twee jaar bij de Zwitserse club.

Juric vertrekt bij Roda

Tomi Juric vertrekt definitief bij Roda JC. De Australische spits heeft een aanbieding van de Kerkradenaren afgeslagen en gaat op zoek naar een nieuwe club.

Roda haalt Schahin, nieuw aanbod voor Juric

De aanval van Roda JC krijgt langzaam vorm. Dani Schahin komt van Mainz, Tomi Juric heeft een nieuwe aanbieding in beraad.

Droom komt uit: Australische student ontmoet Tomi Juric

Een Australische student was voor school in Kopenhagen en reisde van daaruit naar Kerkrade voor een ontmoeting met Roda-spits Tomi Juric.

Roda met drie nieuwelingen tegen AZ

Drie van de vijf nieuwelingen die tijdens de winterstop zijn aangetrokken, starten zaterdagavond bij Roda JC in de basis tegen AZ.

Roda moet Tomi Juric vier tot zes weken missen

Roda JC moet spits Tomi Juric vier tot zes weken missen. De Australiër heeft last van knieklachten.

Juric verlaat trainingskamp met knieklachten

Tomi Juric heeft het trainingskamp van Roda JC in Portugal verlaten. De Australische spits kampt met knieklachten en krijgt dit weekeinde een mri-scan.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart