Eaters Geleen

Geen ijshockeycompetitie dit seizoen voor Eaters Geleen

Het bestuur van de Geleense ijshockeyclub Eaters Limburg heeft besloten om dit seizoen voorlopig niet deel te nemen aan een competitie.

eaters
IJshockeyers Marx en Geurts blijven Eaters trouw

Tom Marx en Joey Geurts verdedigen ook komend seizoen de kleuren van Eaters Geleen.

IJshockey sticks en puck (stock)
Geen Olympische Winterspelen voor Limburgse ijshockeyers

De Nederlandse ijshockeyers hebben ook hun derde en laatste duel in de tweede ronde van het kwalificatietoernooi voor de Olympische Winterspelen van 2022 verloren.

IJshockeyers Luca Heutmekers en Tom Marx
Nederlandse ijshockeyers beginnen met fors verlies

De Nederlandse ijshockeyers, met de Limburgers Tom Marx en Luca Heutmekers, zijn het pre-Olympisch kwalificatietoernooi (OKT) met een forse nederlaag gestart.

Aanvaller Marx verlengt contract bij Eaters

Microz Eaters Limburg-coach Andy Tenbult kan ook in het nieuwe seizoen beschikken over Tom Marx.

Schaats in hals van Eaters-ijshockeyer Tom Marx

IJshockeyspeler Tom Marx van Laco Eaters heeft zondagavond een schaats in zijn hals gekregen. De aanvaller moest met spoed naar het ziekenhuis.

IJshockeyers promoveren na winst op Belgen

De Nederlandse ijshockeyers zijn gepromoveerd naar divisie 1. Het derde niveau. De ijshockeyers deden dat dankzij een 6-0 zege op België.

IJshockeyers dicht bij promotie na vierde zege op rij

De Nederlandse ijshockeyers staan op de drempel van promotie.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten