Gamer van Roda JC wil 'Fortuna Sittard' verbieden

De eSporter van Roda JC, Tom Heijnen, heeft punten gescoord bij de aanhang van zijn club. In een vraaggesprek met KPN Shortdocs gaf hij aan dat hij de woorden 'Fortuna Sittard' zou willen verbieden.

Roda JC E-sporter Tom Heijnen tegen FC Twente - 1Limburg
E-Sporter Roda gaat los op Spaanse topkeeper: 'Ballenbak'

Het zit Tom Heijnen, E-Sporter van Roda JC, niet mee de laatste weken. Hij was zijn emoties dan ook niet de baas na een nieuwe tegenvaller in de virtuele competitiewedstrijd tegen FC Twente.

Roda legt Feyenoord over de knie in virtuele Eredivisie

Roda JC is de E-Divisie begonnen met een overwinning. Kerkradenaar Tom Heijnen won op de Playstation met 3-1 van Feyenoord.

Aftrap Eredivisie voor gamers

De virtuele Eredivisie gaat maandag van start. Het gaat om de E-Divisie, oftewel voetbal op de spelcomputer. Elke eredivisieclub heeft één speler genomineerd die de club online vertegenwoordigd.

Roda heeft eerste 'versterking' al binnen

Nog geen 24 uur nadat Roda een miljoeneninjectie aankondigde, is de eerste versterking al binnen. Het gaat alleen niet om het eerste team.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten