Dumoulin ziet concurrentie toenemen in Giro

De Maastrichtse wielrenner Tom Dumoulin ziet de concurrentie om de roze trui dit jaar toenemen. Wielrenner Fabio Aru heeft zijn deelname aan de Giro d'Italia bevestigd.

Dumoulin: ploegleiding hakte knoop door

De ploegleiding van Team Sunweb heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt dat Tom Dumoulin zich dit jaar richt op de Giro d'Italia.

Dumoulin krijgt Kelderman mee naar Giro, Oomen niet

Tom Dumoulin krijgt in de Giro d'Italia opnieuw steun van ploeggenoot Wilco Kelderman.

Dumoulin in prominent gezelschap naar Midden-Oosten

Tom Dumoulin zal met onder anderen Chris Froome, Alejandro Valverde en Vincenzo Nibali van start gaan in de UAE Tour. De UAE Tour is een samensmelting van de Ronde van Abu Dhabi en de Dubai Tour.

Dumoulin treft Yates en López weer in Giro

Wielrenner Tom Dumoulin heeft komend jaar in de Ronde van Italië weer concurrentie van Simon Yates en Miguel Angel López.

Opnieuw raak: Dumoulin Limburgs sportman van het jaar

Tom Dumoulin is opnieuw sportman van het jaar van de provincie Limburg geworden.

Wie vallen in de prijzen bij het Limburgs sportgala?

De crème de la crème van de Limburgse sportwereld hoopt maandag in de prijzen te vallen bij het jaarlijks sportgala van de Provincie Limburg.

Dumoulin: Giro in 2019 hoofddoel, Tour ook nog optie

Tom Dumoulin rijdt komend jaar de Ronde van Italië.

Koerswijziging: Tom Dumoulin fietst voortaan in het rood

Team Sunweb heeft de wielerkleding voor het komende seizoen gepresenteerd. De ploeg van Tom Dumoulin zal in 2019 in een rood tenue de weg op gaan.

Tom Dumoulin krijgt Van Gogh cadeau

Tom Dumoulin werd aangenaam verrast door de fabrikant van zijn fietsen. Giant produceerde speciaal voor de Maastrichtenaar een gelimiteerde racefiets, geheel in de stijl van groot kunstenaar Vincent van Gogh.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app