ANP-423195273

Tom Dumoulin wist het binnen vijf minuten: 'Dit wordt niks'

Tom Dumoulin wist tijdens de eerste kilometers op het WK tijdrijden al dat het niks zou worden. "Ik had gewoon geen goede benen. Dit was een slechte tijdrit."

Tom Dumoulin
Tom Dumoulin buiten medailles op WK Tijdrijden

Het is Tom Dumoulin vrijdag niet gelukt om een medaille te veroveren op het WK Tijdrijden.

Tom Dumoulin Tour de France
Dumoulin zonder hoogtestage naar Vuelta: 'lastig'

Tom Dumoulin weet dat het zonder hoogtestage doorgaans lastig is om hoge ogen te gooien in een grote ronde, maar kiest desondanks toch voor die route richting de Vuelta.

Tom Dumoulin tour de france 2020 (13 sep 2020)
Dumoulin mikt op podium in tijdrit WK wielrennen

Tom Dumoulin hoopt vrijdag voor het podium mee te doen in de tijdrit bij de wereldkampioenschappen op de weg in Imola.

Tom Dumoulin
Dumoulin als twee na laatste van start in tijdrit

Tom Dumoulin start vrijdagmiddag om 15.51 uur als twee na laatste wielrenner in de tijdrit bij het WK in het Italiaanse Imola.

Tom Dumoulin Tour de France
Tom Dumoulin rijdt tijdrit en wegwedstrijd op WK

Tom Dumoulin komt komend weekend zowel in de tijdrit als in de wegwedstrijd op de WK wielrennen in Imola in actie. Na afloop van de Tour de France twijfelde de Maastrichtenaar of hij vrijdag wel fit genoeg zou zijn om aan de tijdrit deel te nemen.

Tom Dumoulin
Kerckhoffs: 'Dumoulin moet niet twijfelen'

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vindt het niet logisch dat Tom Dumoulin twijfelt aan zijn rol op de WK wielrennen later deze week in Italië.

Tom Dumoulin
Slag om de arm over deelname Dumoulin aan WK Tijdrijden

Het is nog niet honderd procent zeker dat Tom Dumoulin vrijdag van start gaat bij het WK Tijdrijden in het Italiaanse Imola.

ANP-422775077
Tour terugblik: Hoe Dumoulin knecht werd en Poels doorzette

De truien zijn vergeven, de laatste etappewinnaar is bekend. De Tour de France van 2020 zit er, twee maanden later dan gepland, op. Een Tour waarin Tom Dumoulin van kopman meesterknecht werd en Wout Poels vanaf dag één in de herstelstand stond.

Tom Dumoulin tour de france 2020 (13 sep 2020)
Dumoulin dacht aan stoppen: 'Moeilijke tijd achter de rug'

Tom Dumoulin heeft overwogen om te stoppen. De Maastrichtenaar deed zijn bekentenis kort na de finish van de Tour de France in Parijs. Hij twijfelt bovendien of hij komend weekend in actie komt op het WK.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV