TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)

Gio Lippens: Griezelig wat Jumbo-Visma met Dumoulin doet

Wielercommentator Gio Lippens vindt het gevaarlijk dat Jumbo-Visma openlijk de deur openhoudt voor een eventuele Tour-deelname van de tijdelijk gestopte Tom Dumoulin.

Tijdrit Dumoulin TDF 19 september
Dumoulin nog niet helemaal afgeschreven voor Tourdeelname

De teamleiding van Jumbo-Visma acht het nog altijd mogelijk dat Tom Dumoulin aan de start van de Tour de France verschijnt.

Gert Jakobs 2
Jakobs: 'Dumoulin keert niet meer terug als profwielrenner'

Oud-wielrenner Gert Jakobs denkt niet dat Tom Dumoulin terugkeert naar het profpeloton.

Raymond Kerckhoffs (20 jul 2020)
Kerckhoffs over pauze Dumoulin: 'Niet zien aankomen'

Het besluit van Tom Dumoulin om voorlopig te stoppen met wielrennen komt voor wielerjournalist Raymond Kerckhoffs als een verrassing. "Het voelt voor mij echt als donderslag bij heldere hemel."

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Tom Dumoulin stopt voorlopig met wielrennen

Tom Dumoulin last een pauze in zijn wielercarrière in. Hij gaat voor onbepaalde tijd met onbetaald verlof. "Ik ben het afgelopen jaar eigenlijk mezelf vergeten", zegt de Maastrichtenaar.

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Tom Dumoulin mikt op Tour, Spelen en Vlaanderen

Tom Dumoulin heeft tijdens het eerste trainingskamp van Team Jumbo-Visma zijn doelen voor wielerjaar 2021 gesteld.

Raymond Kerckhoffs Tour de France Tour de L1mbourg
'Programma samenstellen dat Dumoulin vertrouwen geeft'

Tom Dumoulin moet een programma krijgen waardoor hij meer zelfvertrouwen kan behalen, vindt wielerjournalist Raymond Kerckhoffs. "Hij moet voor overwinningen rijden."

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Tom Dumoulin voegt Vlaamse klassiekers toe aan kalender

Tom Dumoulin richt zich dit voorjaar op de Vlaamse klassiekers. Zo is de Maastrichtenaar van plan om te debuteren in de E3 Saxo Bank Classic.

schmink met mondkapje vastelaovend carnaval (8 okt 2020)
Een onverwacht bewogen 2020 in foto's

Liefde voor de hardwerkende zorg en de langverwachte uitspraak in de zaak Nicky Verstappen. Van de Peel die in brand stond tot tractoren op het Vrijthof en de Tour-tijdrit van Dumoulin. Een onverwacht bewogen 2020 samengevat in foto's.

Raymond Kerckhoffs (20 jul 2020)
Kerckhoffs over uitkomen zadelpijn Dumoulin: 'Verbazend'

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vindt het verbazingwekkend dat nu pas naar buiten is gekomen dat Tom Dumoulin tijdens de afgelopen Tour de France kampte met zadelpijn.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging