Tirreno: Dumoulin net naast podium, Roglič eindwinnaar

Tom Dumoulin heeft in de slotrit van de Tirreno-Adriatico net geen podiumplek weten af te dwingen.

Alaphilippe wint, Dumoulin en Poels in buik peloton

Terwijl Julian Alaphilippe victorie schreeuwde, finishten Tom Dumoulin en Wout Poels in de voorlaatste rit van de Tirreno-Adriatico maandag, in de buik van het peloton.

Dumoulin en Poels in voorhoede Tirreno-Adriatico

Tom Dumoulin en Wout Poels zijn in de vijfde etappe van de Tirreno-Adriatico in de voorhoede geëindigd.

Dumoulin in top 3 klassement ondanks tijdsverlies

Tom Dumoulin heeft zaterdag in de vierde etappe in de Tirreno-Adriatico seconden verloren, maar is desondanks de top 3 van het algemeen klassement binnengekomen.

Viviani wint rit, Dumoulin en Poels schuiven plekje op

De derde rit van de Tirreno-Adriatico is een prooi geworden voor Elia Viviani. De Italiaanse spurter was de sterkste in de massasprint.

Tweede rit Tirreno: Poels achtste, Dumoulin pareert

Na een bewogen finale in de tweede rit van de Tirreno-Adriatico is Wout Poels donderdagmiddag als achtste over de finish gekomen. Tom Dumoulin moest tweemaal anticiperen op een aanval van medefavoriet voor de eindzege, Primoz Roglic.

Dumoulin over Preidler: 'Ik voelde me verraden'

Tom Dumoulin vond de bekentenis van zijn ploeggenoot Georg Preidler over dopinggebruik verschrikkelijk. "Mijn eerste reactie? Ik vond het verschrikkelijk. Ik voelde me verraden."

Dumoulin derde in bizarre ploegentijdrit Tirreno

Team Sunweb, met Tom Dumoulin in de gelederen, noteerde woensdagmiddag de derde tijd in de ploegentijdrit die Tirreno-Adriatico opende.

Tom Dumoulin favoriet in Tirreno-Adriatico

Woensdag begint in Lido di Camaiore de 54e editie van de Tirreno-Adriatico. Tom Dumoulin geldt als een van favorieten in deze zevendaagse rittenkoers, die met een ploegentijdrit over 21,5 kilometer begint.

Dumoulin krijgt in Tirreno ondersteuning van klimmers

Tom Dumoulin krijgt een sterke klimploeg mee naar de Italiaanse wielerkoers Tirreno-Adriatico.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app