Raymond Kerckhoffs Tour de France Tour de L1mbourg

'Programma samenstellen dat Dumoulin vertrouwen geeft'

Tom Dumoulin moet een programma krijgen waardoor hij meer zelfvertrouwen kan behalen, vindt wielerjournalist Raymond Kerckhoffs. "Hij moet voor overwinningen rijden."

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Tom Dumoulin voegt Vlaamse klassiekers toe aan kalender

Tom Dumoulin richt zich dit voorjaar op de Vlaamse klassiekers. Zo is de Maastrichtenaar van plan om te debuteren in de E3 Saxo Bank Classic.

schmink met mondkapje vastelaovend carnaval (8 okt 2020)
Een onverwacht bewogen 2020 in foto's

Liefde voor de hardwerkende zorg en de langverwachte uitspraak in de zaak Nicky Verstappen. Van de Peel die in brand stond tot tractoren op het Vrijthof en de Tour-tijdrit van Dumoulin. Een onverwacht bewogen 2020 samengevat in foto's.

Raymond Kerckhoffs (20 jul 2020)
Kerckhoffs over uitkomen zadelpijn Dumoulin: 'Verbazend'

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vindt het verbazingwekkend dat nu pas naar buiten is gekomen dat Tom Dumoulin tijdens de afgelopen Tour de France kampte met zadelpijn.

Wielerjaaroverzicht
Wielerjaar 2020: Dumoulin en Poels in top 10 grote rondes

Het wielerseizoen 2020 was door de corona-uitbraak een wielerjaar in twee delen: koersen voor corona en koersen na corona.

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Zadelpijn betekende einde Tourklassement Dumoulin

Niet een slechte vorm, maar zadelpijn was de reden dat Tom Dumoulin in de Tour de France zijn klassement opofferde door op kop te gaan rijden voor kopman Primoz Roglic.

Mike Teunissen (26 okt 2019)
Jumbo-Visma zet gele trui-fiets Teunissen te koop

Wielerfans die een stukje Limburgse sportgeschiedenis willen bemachtigen, kunnen een bod doen op de fiets waar Mike Teunissen in 2019 de gele trui in de Tour de France mee bemachtigde.

Frans Maassen AvondGasten Sport
Frans Maassen: 'Er gaan wel weer nieuwe jongens opstaan'

Oud-renners Frans Maassen en Roy Curvers maken zich geen zorgen over de toekomst van Limburgse wielrenners in het profpeloton.

Tom Dumoulin stock
Wat zijn de kansen voor Dumoulin in de Tour 2021?

Met 58 tijdritkilometers moet de Tour de France van 2021 een stuk beter in de smaak vallen bij Dumoulin dan de vorige Tour. Sinds 2016 was het aantal tijdritkilometers niet meer zo hoog.

Tom Dumoulin Jumbo-Visma mondkapje Tour de l'Ain (8 aug 2020)
Tom Dumoulin verlaat Ronde van Spanje

Tom Dumoulin gaat niet meer van start in de achtste etappe van de Ronde van Spanje.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV