Mike Teunissen (20 juni 2021)

Mike Teunissen rijdt wegwedstrijd WK wielrennen

Wielrenner Mike Teunissen is door bondscoach Koos Moerenhout opgenomen in de Nederlandse ploeg voor het WK in België.

Tom Dumoulin Benelux Tour
Einde seizoen Tom Dumoulin na ongeluk in trainingsrit

Tom Dumoulin komt dit seizoen niet meer in actie. De wielrenner uit Maastricht kwam tijdens een trainingsrit ten val en brak zijn rechterpols. Vrijdag wordt hij in Maastricht geopereerd.

Tom Dumoulin Benelux Tour
Tom Dumoulin derde in slotetappe Benelux Tour

Tom Dumoulin is als derde geëindigd in de slotetappe van de Benelux Tour.

Tom Dumoulin rijdrit Ronde van Zwitserland (6 juni 2021)
Benelux Tour: Colbrelli wint, Dumoulin laat zich zien

De Italiaan Sonny Colbrelli heeft de zesde etappe van de Benelux Tour gewonnen. In de rit liet Maastrichtenaar Tom Dumoulin zich, voor het eerst sinds zijn terugkeer in het peloton, nadrukkelijk vooraan zien.

Mike Teunissen
Teunissen tiende in eerste waaieretappe Beneluxtour

Mike Teunissen kwam er net niet aan te pas in de eerste etappe van de Benelux Tour. Hij kwam in de sprint als tiende over de streep. De winst ging naar de Belg Tim Merlier.

Tom Dumoulin Olympische Spelen (28 juli 2021)
Koning en koningin ontvangen olympische medaillewinnaars

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvangen dinsdagmiddag de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokio op Paleis Noordeinde in Den Haag.

Huldiging Tom Dumoulin in Scheveningen
Vakantie voor Dumoulin na de Spelen: 'De fiets gaat mee'

Tom Dumoulin heeft enorm genoten van zijn huldiging op het strand in Scheveningen. Nu is het tijd om even wat gas terug te nemen na zijn geslaagde missie.

Huldiging Tom Dumoulin (29 jul 2021)
Medaillewinnaar Dumoulin gehuldigd in Scheveningen

De eerste Olympische medaillewinnaars, waaronder Tom Dumoulin, zijn donderdag gehuldigd op het TeamNL Olympic Festival in Scheveningen.

Koos Moerenhout Olympische Spelen
Bondscoach Moerenhout trots en emotioneel over Dumoulin

Wielerbondscoach Koos Moerenhout heeft de zilveren race van Tom Dumoulin op de Olympische Spelen met de nodige emotie gevolgd.

Tom Dumoulin Olympische Spelen (28 juli 2021)
'Trotse' Tom Dumoulin gaat door met wielrennen

Tom Dumoulin gaat door met wielrennen. Dat heeft de Maastrichtenaar bekendgemaakt na zijn de olympische tijdrit waarin hij de zilveren medaille veroverde.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten