Tom Dumoulin Ronde van Italië (8 mei 2022)

'Hoofdstuk Dumoulin bij Jumbo-Visma na dit jaar afsluiten'

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vindt dat Tom Dumoulin na dit seizoen bij Jumbo-Visma moet vertrekken.

Tom Dumoulin Ronde van Italië (8 mei 2022)
Zwaar teleurgestelde Dumoulin: 'Ik kwam niet meer vooruit'

De teleurstelling viel bij Tom Dumoulin van zijn gezicht af te lezen na zijn opgave in de 14e etappe van de Giro d'Italia.

Dumoulin_intekenen
Tom Dumoulin geeft op in Giro d'Italia

Tom Dumoulin heeft de Ronde van Italië verlaten. De Maastrichtenaar stapte af tijdens de veertiende etappe met fysieke klachten.

Wout Poels Bahrein-Victorious (24 april 2022)
Wout Poels laat zich opnieuw zien in Giro

Wout Poels heeft zich zaterdag opnieuw van voren laten zien in de Ronde van Italië. De renner uit Blitterswijck maakte voor de tweede dag op rij deel uit van de kopgroep.

Dumoulin_Giro
Sterke Dumoulin en Poels laten zich zien in Giro

Tom Dumoulin en Wout Poels waren de smaakmakers in de spectaculaire zevende etappe van de Giro d'Italia.

Dumoulin_intekenen
Zware dag voor Tom Dumoulin in Giro

In de eerste bergetappe tijdens de Giro d'Italia heeft Tom Dumoulin veel tijd verloren. Daarmee is hij zijn topklassering in het algemeen klassement kwijt.

Tom Dumoulin Ronde van Italië (8 mei 2022)
Kerckhoffs: 'Etna prima te overleven voor Dumoulin'

Wielerjournalist Raymond Kerckhoffs verwacht dat de komende dagen cruciaal worden voor Tom Dumoulin in de strijd om een goede eindklassering in de Ronde van Italië. De Limburger kijkt vooral naar de ritten van dinsdag richting de Etna en zondag naar Blockhaus.

Wout Poels Bahrein-Victorious (24 april 2022)
Wout Poels ziet kansen op de Siciliaanse Etna

Wout Poels uit Blitterswijck heeft genoten van de Hongaarse etappes maar richt zijn vizier nu op de eerste bergetappe dinsdag met de finish op de Etna. "Dat zou wel mooi zijn, maar ik moet natuurlijk ook een beetje aan Mikel Landa denken." De Spanjaard is Poels' kopman in de Giro d'Italia.

Tom Dumoulin Ronde van Italië (8 mei 2022)
Probleemloze dag voor Tom Dumoulin in Giro

Tom Dumoulin heeft zonder veel moeite de derde etappe in de Ronde van Italië overleefd. De Maastrichtenaar finishte als 40ste in een vlakke rit die werd gewonnen door Mark Cavendish.

Tom Dumoulin Giro d'Italia (6 mei 2022)
Simon Yates snelste in Giro-tijdrit, Dumoulin derde

Simon Yates heeft de individuele tijdrit in de Ronde van Italië gewonnen. Tom Dumoulin reed een goede tijdrit en finishte als derde. Naar die plek stijgt hij ook in het algemeen klassement.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond