Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Dumoulin zit weer op de fiets

Geplaatst opwoensdag 15 juli 2015 - 11:16

Tom Dumoulin heeft voor het eerst sinds zijn val in de Tour de France weer op de fiets gezeten. Dinsdag trainde hij voorzichtig op de rollerbank.

Hij kan zijn linker arm nog niet goed bewegen en vooral 's nachts heeft hij veel pijn.

Mitella
"Ik slaap met mijn arm in een mitella en als ik opsta is mijn schouder nog heel stijf." Dumoulin wil proberen om fit te zijn voor de start van de Vuelta op 22 augustus. "Ik hoop dat het gaat lukken. Dan mag die arm niet opnieuw uit de kom schieten, want dan kan ik dit seizoen vergeten." De 24-jarige renner van Giant-Alpecin heeft uiteindelijk zijn pijlen gericht op het WK wielrennen in Richmond in september.

Spectaculair
Dumoulin stond woensdagochtend de pers te woord in zijn woonplaats Maastricht. Hij heeft zijn val in de derde etappe van de Tour heel vaak teruggekeken. "Ik heb er geen gevoel bij. Het zag er alleen heel spectaculair uit." Dumoulin had in het begin moeite om thuis op de bank naar de Tour te kijken. "Toen had ik nog die 'gele droom' in mijn achterhoofd. Dan dacht ik: daar had ik moeten rijden in het geel." Maar inmiddels heeft Dumoulin er geen problemen meer mee. "Nu had ik de gele trui toch niet meer kunnen houden omdat Froome te goed is."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tom Dumoulin aan de start in Ronde van Spanje
Bakker maakt speciale Tom Dumoulin-taart
TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Dumoulin en Poels op zoek naar succes in de Vuelta
Wout Poels
Staflid wielerploeg Wout Poels besmet met coronavirus
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen