Overslaan en naar de inhoud gaan

'Tom Dumoulin zal roze trui verdedigen in Giro d’Italia 2018'

Geplaatst opwoensdag 20 december 2017 - 6:45

Tom Dumoulin zal in 2018 opnieuw de Giro d’Italia rijden.

De Telegraaf meldt dat Team Sunweb heeft laten weten dat Dumoulin mee zal doen aan de Italiaanse ronde.

Eerder meldde de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport ook al dat Dumoulin opnieuw de Giro zou gaan rijden. Ook tourwinnaar Chris Froome zal aan de start staan van de Giro d’Italia.

Onlogisch
Telegraaf-verslaggever Raymond Kerckhoffs reageert op L1-radio: "Ik vind de keuze van Dumoulin totaal onlogisch. Hij heeft bewezen met de winst in de Giro klaar te zijn voor de Tour de France waar het niveau nog vele malen hoger is. Maar we moeten concluderen dat Dumoulin wel vaker onlogische keuzes maakt. Hij blijft natuurlijk een Maastrichtenaar en een bijzonder persoon."

Tour du France
Eerder sprak Joop Zoetemelk nog de hoop uit dat Dumoulin de Tour de France zou gaan rijden. Tijdens het overhandigen van de Gerrit Schulte Trofee als beste wielrenner van het jaar, zei hij tegen de Maastrichtenaar: "De Tour is nog van een andere orde dan de Giro. Je hebt bewezen dat je er nu klaar voor bent." Volgens de Telegraaf bestaat er een reële kans dat Dumoulin dit jaar ook voor de Tour du France kiest.

Lees ook: Dumoulin hoofdgast tijdens Giro-presentatie

De Giro d’Italia start volgend jaar op 4 mei in Israël en de aankomst is op 27 mei in Rome.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen