Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Dumoulin wenst ploeggenoten succes in Tour

Geplaatst opvrijdag 5 juli 2019 - 12:54

Tom Dumoulin wenst zijn ploeggenoten van Team Sunweb succes in de Tour de France. Hij moet zelf verstek laten gaan vanwege zijn knieklachten.

Dat schrijft hij op Twitter.

Lichaam luisteren
Twee weken geleden maakte de Maastrichtenaar bekend dat hij niet aan de start van de Tour verschijnt. Dat besluit moest hij nemen na zijn val in de Giro d'Italia. Hij raakte daarbij gewond aan zijn knie. "Ik moet echt naar mijn lichaam luisteren en mezelf bevrijden van het nastreven van een onrealistisch doel", reageerde de kopman van Team Sunweb destijds.

Aanmoedigen
Hij is teleurgesteld dat hij er niet bij is, schrijft hij. "Het is zoals het is. Ik zal vanaf de zijlijn aanmoedigen." Aan de Tour doen wel nog twee andere Limburgse renners mee. Dat zijn Wout Poels van Ineos en Mike Teunissen van Jumbo-Visma.

Lees ook: Team Sunweb 'verrast' over vertrekgerucht Dumoulin

Overstap
Onlangs kwam in het nieuws dat Dumoulin Team Sunweb zou verlaten voor Jumbo-Visma. Bij de teampresentatie voor de Tour de France reageerde Team Sunweb verrast op de berichtgeving. "We hebben volgende week een gesprek met Tom. Dat stond al gepland."

De Tour de France gaat zaterdag van start en eindigt op zondag 28 juli.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen