Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Dumoulin voelt zich veilig in rennershotel

Geplaatst opdonderdag 22 juli 2021 - 12:20

Tom Dumoulin uit Maastricht voelt zich veilig in het wielrennershotel aan de voet van de Mount Fuji in Japan, op ruime afstand van hoofdstad Tokio. De wielrenner heeft geen vrees voor het coronavirus, dat ondanks alle voorzorgsmaatregelen ook sporters en begeleiders bij de Olympische Spelen treft.

De Nederlandse equipe in het olympisch dorp is al geconfronteerde met drie besmettingen.

Probleem
"In het rennershotel heb ik er nog niets van gehoord, maar ik begrijp dat het in het olympisch dorp wel een beetje een probleem is, zegt de Limburger, die zaterdag de wegrace rijdt en de woensdag erna de olympische tijdrit. "Ik hoop dat wij het hier schoon houden, maar ik ben er eigenlijk helemaal niet mee bezig. De maatregelen zijn goed en we doen er alles aan om die na te leven. Meer kunnen we niet doen. Ik voel me in ieder geval veilig, aldus Dumoulin.

Topvorm
"Het is net als het begrip topvorm", vervolgt Dumoulin. "Dat kun je ook niet vastpakken. Je hebt er in zekere zin geen controle op, behalve dat je goed alle basismaatregelen in acht moet nemen. Dat doen we en verder is het hier geen onderwerp van gesprek.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen