Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Dumoulin start in Critérium du Dauphiné

Geplaatst opwoensdag 5 juni 2019 - 19:19

Tom Dumoulin staat zondag in Aurillac aan de start van de 71e editie van het Critérium du Dauphiné.

Voor de Maastrichtse kopman van Team Sunweb is het de eerste etappewedstrijd na zijn val in de Ronde van Italië. Hij hield daaraan een knieblessure over en moest de Giro verlaten.

Scan
Dumoulin had de Italiaanse etappekoers als hoofddoel van zijn seizoen, maar bereidt zich nu voor op de Ronde van Frankrijk, die op 6 juli in Brussel begint. De in Kanne woonachtige topper ondergaat volgens ploegleider Aike Visbeek donderdag nog een scan. "Hij gebruikt de Dauphiné om weer in zijn ritme te komen en toe te werken naar de grotere doelen in juli. We nemen met Tom geen enkel risico."

Doordat Dumoulin deelneemt aan de Dauphiné, zal hij niet aan de start staan van de Hammer Series in Zuid-Limburg.

Lees ook: Seizoen tourknecht Dumoulin voorbij

Het Criterium du Dauphiné eindigt op 16 juni met een stevige klimrit naar het Zwitserse Champéry.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen