Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Dumoulin opnieuw Limburgs wielrenner van het jaar

Geplaatst opmaandag 20 november 2017 - 21:20

Tom Dumoulin is wederom uitgeroepen tot Limburgs wielrenner van het jaar. Hij werd maandagavond door de Club van 24 gekozen tijdens het Limburgse wielergala in de schouwburg in Venray.

Dumoulin versloeg zijn mede-genomineerden Wout Poels, Mike Teunissen en Sabrina Stultiens.

Lees ook: Tom Dumoulin en Wout Poels strijden om wielertitel

Geen verrassing
De uitverkiezing van Dumoulin was niet verrassend. De Maastrichtenaar won dit jaar als eerste Nederlander ooit de Ronde van Italië. In september werd Dumoulin ook nog eens met overmacht wereldkampioen tijdrijden.

Vijfde keer op rij
Het is het vijfde opeenvolgende jaar dat Tom Dumoulin wielrenner van het jaar wordt van Limburg.

Lees ook: Stijn Daemen mag zich Renner van de Toekomst noemen

Foto: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen