Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Dumoulin mikt op Tour, Spelen en Vlaanderen

Geplaatst opvrijdag 22 januari 2021 - 17:09

Tom Dumoulin heeft tijdens het eerste trainingskamp van Team Jumbo-Visma zijn doelen voor wielerjaar 2021 gesteld.

Na een winterstop met veel ontspanning staat Tom Dumoulin aan de vooravond van een nieuw wielerseizoen, waarin de lessen uit het verleden moeten zorgen voor een mooier wielerjaar. Onder ideale omstandigheden gaat het richting een kalender mét de Tour de France, Olympische Spelen en Ronde van Vlaanderen. Maar zonder de Amstel Gold Race.

Teunissen
Ook Mike Teunissen mag zich verheugen op een rol in de Tour-ploeg. In die ploeg staat hij op de voorlopige lijst. Daar waar Dumoulin een vrije rol krijgt en verder aanstuurt op een gouden medaille op de tijdrit in Tokyo, zal Teunissen kopman Roglic uit wind moeten houden op weg naar een succesvolle Ronde van Frankrijk.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen