Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Dumoulin heeft geen zin om over Froome te praten

Geplaatst opzondag 1 juli 2018 - 17:21

Tom Dumoulin wist niet goed wat hij aan moest met het nieuws, gepubliceerd door de Franse krant Le Monde maar niet bevestigd, dat Chris Froome wordt geweerd uit de Tour.

"Het is niet aan mij om iets te vinden'', zei de Maastrichtenaar van Sunweb, tweede in de Giro achter Froome, na het NK in Hoogerheide. "Wat moet ik ervan zeggen, ik weet er nog niets vanaf. Ik ga dan ook geen mening de wereld in sturen als ik nog van niets weet."

Lees ook: Tom Dumoulin eindigt op tweede plek Giro d'Italia

Niet goed voor het wielrennen
,,Het lijkt me helemaal nog niet zeker dat hij wordt geweerd. Maar de hele zaak is gewoon niet goed voor het wielrennen in het algemeen. Dat is eigenlijk het enige wat ik nu wil zeggen", aldus Dumoulin. "Als ik een mening zou hebben, zou ik die nu niet geven. Als Froome mag starten, heeft een rechter er blijkbaar naar gekeken en Froome in het gelijk gesteld. Dan moeten we het daarmee doen. Iemand die wij verdacht vinden van een misdaad in het dagelijks leven, kan ook worden vrijgesproken. Dan moeten we het ook daarmee doen."

Lees ook: Tom Dumoulin verschijnt aan start Tour de France

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen