Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Dumoulin heeft geen zin om over Froome te praten

Geplaatst opzondag 1 juli 2018 - 17:21

Tom Dumoulin wist niet goed wat hij aan moest met het nieuws, gepubliceerd door de Franse krant Le Monde maar niet bevestigd, dat Chris Froome wordt geweerd uit de Tour.

"Het is niet aan mij om iets te vinden'', zei de Maastrichtenaar van Sunweb, tweede in de Giro achter Froome, na het NK in Hoogerheide. "Wat moet ik ervan zeggen, ik weet er nog niets vanaf. Ik ga dan ook geen mening de wereld in sturen als ik nog van niets weet."

Lees ook: Tom Dumoulin eindigt op tweede plek Giro d'Italia

Niet goed voor het wielrennen
,,Het lijkt me helemaal nog niet zeker dat hij wordt geweerd. Maar de hele zaak is gewoon niet goed voor het wielrennen in het algemeen. Dat is eigenlijk het enige wat ik nu wil zeggen", aldus Dumoulin. "Als ik een mening zou hebben, zou ik die nu niet geven. Als Froome mag starten, heeft een rechter er blijkbaar naar gekeken en Froome in het gelijk gesteld. Dan moeten we het daarmee doen. Iemand die wij verdacht vinden van een misdaad in het dagelijks leven, kan ook worden vrijgesproken. Dan moeten we het ook daarmee doen."

Lees ook: Tom Dumoulin verschijnt aan start Tour de France

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen