Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Tom Dumoulin eindigt vijftiende in Luik-Bastenaken-Luik

Geplaatst opzondag 22 april 2018 - 17:21

Tom Dumoulin is als vijftiende geëindigd in de voorjaarsklassieker Luik-Bastenaken-Luik en heeft hier een goed gevoel aan overgehouden

Sam Oomen was met de twaalfde plaats de beste Nederlander.

Laatste test
Voor Dumoulin was de heuvelklassieker een laatste test voor de Giro, waar de Limburger over een kleine twee weken als titelverdediger van start gaat. De afgelopen weken was hij op hoogtestage in de Sierra Nevada. "Daardoor miste ik net als vorig jaar een echte versnelling", zei hij voor de camera van de NOS. "Maar ik voelde me beter dan vorig jaar hier. Ik ben daarom erg tevreden."

Goede voorbereiding
"Als ik hier wil winnen, dan moet ik me natuurlijk heel anders voorbereiden", zei Dumoulin. "Dan moet ik niet een paar dagen voor de start terugkeren van een hoogtestage. Maar ik heb wel genoten. Dit was voor mij een goede voorbereiding. Ik ben ook niet helemaal op. Dat is ook een goed teken."

Beste ploeg
Bob Jungels heeft Luik-Bastenaken-Luik op zijn naam geschreven. De Luxemburger onderstreepte nog maar eens dat Quick-Step Floors tijdens eendaagse wedstrijden met afstand de beste ploeg van het voorjaar is.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen