Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Tom Dumoulin eindigt vijftiende in Luik-Bastenaken-Luik

Geplaatst opzondag 22 april 2018 - 17:21

Tom Dumoulin is als vijftiende geëindigd in de voorjaarsklassieker Luik-Bastenaken-Luik en heeft hier een goed gevoel aan overgehouden

Sam Oomen was met de twaalfde plaats de beste Nederlander.

Laatste test
Voor Dumoulin was de heuvelklassieker een laatste test voor de Giro, waar de Limburger over een kleine twee weken als titelverdediger van start gaat. De afgelopen weken was hij op hoogtestage in de Sierra Nevada. "Daardoor miste ik net als vorig jaar een echte versnelling", zei hij voor de camera van de NOS. "Maar ik voelde me beter dan vorig jaar hier. Ik ben daarom erg tevreden."

Goede voorbereiding
"Als ik hier wil winnen, dan moet ik me natuurlijk heel anders voorbereiden", zei Dumoulin. "Dan moet ik niet een paar dagen voor de start terugkeren van een hoogtestage. Maar ik heb wel genoten. Dit was voor mij een goede voorbereiding. Ik ben ook niet helemaal op. Dat is ook een goed teken."

Beste ploeg
Bob Jungels heeft Luik-Bastenaken-Luik op zijn naam geschreven. De Luxemburger onderstreepte nog maar eens dat Quick-Step Floors tijdens eendaagse wedstrijden met afstand de beste ploeg van het voorjaar is.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen