Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Tom Dumoulin eindigt vijftiende in Luik-Bastenaken-Luik

Geplaatst opzondag 22 april 2018 - 17:21

Tom Dumoulin is als vijftiende geëindigd in de voorjaarsklassieker Luik-Bastenaken-Luik en heeft hier een goed gevoel aan overgehouden

Sam Oomen was met de twaalfde plaats de beste Nederlander.

Laatste test
Voor Dumoulin was de heuvelklassieker een laatste test voor de Giro, waar de Limburger over een kleine twee weken als titelverdediger van start gaat. De afgelopen weken was hij op hoogtestage in de Sierra Nevada. "Daardoor miste ik net als vorig jaar een echte versnelling", zei hij voor de camera van de NOS. "Maar ik voelde me beter dan vorig jaar hier. Ik ben daarom erg tevreden."

Goede voorbereiding
"Als ik hier wil winnen, dan moet ik me natuurlijk heel anders voorbereiden", zei Dumoulin. "Dan moet ik niet een paar dagen voor de start terugkeren van een hoogtestage. Maar ik heb wel genoten. Dit was voor mij een goede voorbereiding. Ik ben ook niet helemaal op. Dat is ook een goed teken."

Beste ploeg
Bob Jungels heeft Luik-Bastenaken-Luik op zijn naam geschreven. De Luxemburger onderstreepte nog maar eens dat Quick-Step Floors tijdens eendaagse wedstrijden met afstand de beste ploeg van het voorjaar is.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen