Team Abloc TDBP

Daemen en Sinschek koersen noodgedwongen tegen ploeggenoten

Door de vele afgelastingen van wielerkoersen zijn de Limburgse wielrenners Stijn Daemen en Nils Sinschek genoodzaakt om een wedstrijd tegen hun ploeggenoten te rijden.

Stijn Daemen (18 jan 2021)
Wielrenner Stijn Daemen maakt zijn club blij met cheque

Wielrenner Stijn Daemen heeft zijn wielerclub de Bergklimmers blij gemaakt met een cheque.

ladies only
Vrouwenavond op het Tom Dumoulin Bike Park

Zo'n 35 vrouwen uit heel Limburg verzamelden zich voor de Ladies Only-avond op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Ze kregen les van de profs van Team Sunweb.

Kinderen fietsen met Tom Dumoulin tijdens Hammer Limburg

Tom Dumoulin gaat op zaterdag 8 juni tijdens de Hammer Series in Sittard een fietstochtje maken met kinderen.

Mitchelton-Scott wint sprintkoers Hammer Series Limburg

Mitchelton-Scott heeft in Sittard de sprintkoers van de Hammer Series Limburg gewonnen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten