Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Dumoulin bereidt zich in Canada voor op WK

Geplaatst opvrijdag 8 september 2017 - 6:27

Tom Dumoulin bereidt zich met wedstrijden in Quebec en Montreal voor op het WK, dat later deze maand in Noorwegen wordt verreden. Maar hij is niet van plan om in Canada voor spek en bonen te rijden.

Het was afgelopen weken stil rond Tom Dumoulin, na zijn overwinning in de Binck Bank Tour. De Maastrichtenaar was op hoogtestage, en verschijnt vrijdag aan de start tijdens de Grote Prijs van Quebec. Twee dagen later rijdt hij in Montreal.

Serieus
"Ik ga geen jetlag van zes uur tijdsverschil en een lange reis maken om me hier een beetje voor te bereiden", zegt Dumoulin. "Misschien is dit wel helemaal niet de beste voorbereiding. Ik ben hier om het hopelijk goed te doen. Het kan geen kwaad om hier de boel eens flink uit elkaar te trekken. Dat is alleen maar goed, denk ik."

Knecht
De Maastrichtenaar ziet zichzelf niet als favoriet voor de overwinning in de Grote Prijs van Quebec. Hij rijdt in dienst van zijn ploegmaat Michael Matthews. "Ik ben meer de bliksemafleider in Quebec. Met een late demarrage hoop ik iets te kunnen forceren. Michael is de man waar we voor gaan werken."

In Montreal rijden de renners van Sunweb in dienst van zowel Matthews als Dumoulin.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen