Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Dumoulin aan de start in Ronde van Spanje

Geplaatst opmaandag 10 augustus 2015 - 17:34

Tom Dumoulin gaat de Vuelta rijden. Dat maakte hij maandag bekend op Twitter.

De Maastrichtenaar kwam in de Tour de France tijdens de derde etappe hard ten val en liep daarbij een breuk op in het gewricht van zijn linkerschouder. Een operatie was niet nodig.

Reiken
Dumoulin stond op dat moment derde in het klassement en had uitzicht op het geel. Na een herstelperiode geneest de schouder nu erg goed. 'Alleen naar mijn linkertasje op de rug reiken is nog lastig', schrijft Dumoulin op Twitter. Maar de Ronde van Spanje gaat hij halen.

Tijdrit
De Vuelta begint met een ploegentijdrit over 7,4 kilometer. Dumoulin heeft vooral een kans in de laatste week, waarin een individuele tijdrit op het programma staat van bijna 39 vlakke kilometers rondom Burgos.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tom Dumoulin zit weer op de fiets
Bakker maakt speciale Tom Dumoulin-taart
Dumoulin richt zich op Vuelta
Tom Dumoulin tweede in etappe Vuelta
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen