Tom Dumoulin Tour de L1mbourg

'Dumoulin op dezelfde vlucht als positief geteste Jacobs'

De Maastrichtse wielrenner Tom Dumoulin zat afgelopen zaterdag op dezelfde vlucht van Amsterdam naar Tokio als skateboardster Candy Jacobs.

Tom Dumoulin Tour de Dumoulin stock (6 okt 2019)
Tom Dumoulin wil er ook in olympische wegrace vol voor gaan

De olympische tijdrit is het hoofddoel van Tom Dumoulin bij de Olympische Spelen in Tokio, maar de wegrace komende zaterdag neemt hij wel degelijk serieus. "Ik wil er wel echt voor gaan. Het is een supermooi parcours en de warmte ligt mij wel."

Tom Dumoulin Tour de L1mbourg
Tom Dumoulin voelt zich veilig in rennershotel

Tom Dumoulin uit Maastricht voelt zich veilig in het wielrennershotel aan de voet van de Mount Fuji in Japan, op ruime afstand van hoofdstad Tokio. De wielrenner heeft geen vrees voor het coronavirus, dat ondanks alle voorzorgsmaatregelen ook sporters en begeleiders bij de Olympische Spelen treft.

Tom Dumoulin aan tafel bij Tour de L1mbourg met Mitch Valize
Dumoulin: 'Kijken naar veiligheid in eerste week Tour'

Tom Dumoulin vindt dat er moet worden gekeken naar de veiligheid in de eerste week van de Tour de France. "Het lijkt de afgelopen jaren alleen maar erger te worden."

Tom Dumoulin Tour de L1mbourg
Dumoulin: Spelen gaan gevoel over wielrennen niet veranderen

"Het resultaat van de Olympische Spelen zal het gevoel en het plezier in het wielrennen niet doen veranderen", zegt Tom Dumoulin 1,5 week voor de start van de Olympische Spelen in Tokio. De Maastrichtenaar heeft na een korte wielerstop het plezier weer teruggevonden.

Aart Vierhouten oud-wielrenner (4 juli 2021)
Vierhouten optimistisch over kansen Dumoulin in Tokio

Oud-wielrenner Aart Vierhouten is optimistisch over de kansen van Tom Dumoulin voor de gouden medaille tijdens de Olympische tijdrit in Tokio. "Hij gaat er fris naartoe, dat is belangrijk."

Tom Dumoulin in Emmen
Video: Tom Dumoulin-fan ziet eindelijk idool fietsen

Het tijdelijke stoppen en de terugkeer van Tom Dumoulin hield de wielerwereld de afgelopen maanden flink bezig. Een fan is extra blij met de terugkeer: Daniƫlle Lokhorst, die Dumoulin nog nooit in levende lijve zag fietsen.

Tom Dumoulin in Emmen
Met titel zet Dumoulin weer een stap richting Tokio

De vierde nationale tijdrittitel is voor Tom Dumoulin een volgende stap op weg naar de Olympische Spelen in Tokio.

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Video: Dumoulin weet op NK tijdrijden weer wat winnen is

De ontlading bij Tom Dumoulin was groot toen hij over de finish was gekomen met de winnende tijd bij het NK tijdrijden.

Dumoulin tijdrit
Tom Dumoulin tevreden man met vijfde plek in tijdrit

Tom Dumoulin was na zijn vijfde plek in de zware klimtijdrit tijdens de Ronde van Zwitserland een tevreden man.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten