Volg Tom Dumoulin in de Tour de France

De Tom Dumoulin-koorts begint te stijgen vanwege de goede prestaties in de Tour de France. Volg op deze pagina al het nieuws over Tom in de Tour en kijk elke avond op L1TV naar Tour de L1mbourg.

Video: 'Laatste week van de Tour wordt groot spektakel'

De apotheose van de Tour de France is aangebroken en het wordt een laatse week vol spektakel.

Bekijk ons fotoalbum: Tom Dumoulin in de Tour

Het is rustdag in de Tour de France. Een goed moment om de mooiste en meest opvallende plaatjes van Tom in de Tour op een rijtje te zetten.

Tweede rustdag in Tour de France

Aan de tweede rustdag van deze Tour de France gaat nu eens geen grote verplaatsing vooraf.

Dumoulin: 'Froome en Thomas ruzie? Onzin'

Tom Dumoulin hoort de verhalen ook dat geletruidrager Geraint Thomas en zijn ploeggenoot Chris Froome bepaald geen vrienden zijn.

Dumoulin nog steeds derde na 'makkelijk dagje' in Tour

Tom Dumoulin kende zondag weinig problemen tijdens de vijftiende etappe van de Tour de France. De Maastrichtenaar staat nog steeds derde in het algemeen klassement.

Tom Dumoulin hoopt op makkelijk dagje

Tom Dumoulin verwacht niet dat de klassementsmannen elkaar zondag in de vijftiende etappe van de Tour de France zullen aanvallen.

Tom Dumoulin: 'Roglic was de sterkste'

Hij moest een paar seconden inleveren op Primoz Roglic, maar Tom Dumoulin keek tevreden terug op de finale van de veertiende etappe in de Tour.

Tom Dumoulin blijft derde na heuvelachtige etappe Tour

Tom Dumoulin staat na de veertiende etappe van de Tour de France nog steeds op de derde plek.

Tom Dumoulin rijdt rondje om de kerk Chaam

Tom Dumoulin hoeft zich na de Tour de France niet te vervelen. De Maastrichtenaar staat hoog op het verlanglijstje van organisatoren van kermiskoersen.

Dumoulin: kilo minder zwaar dan tijdens Giro

Tom Dumoulin is tijdens de Tour de France een kilo minder zwaar dan in mei tijdens de Giro d'Italia.

Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Volg Tom Dumoulin in de Tour de France

De Tom Dumoulin-koort begint te stijgen vanwege de goede prestaties in de Tour de France. Bij 1Limburg en L1 volgen we de strijd om de gele trui op de voet!

Alles over Tom in de Tour