Dumoulin: 'Ploeg beslist of ik Giro of Tour ga rijden'

Tom Dumoulin gaf tijdens het Limburgs Wielergala in Margraten aan dat niet hij, maar de ploegleiding uiteindelijk beslist of hij aan de start van de Giro d'Italia of de Tour de France verschijnt.

Dumoulin op eenzame hoogte: wéér wielrenner van het jaar

Tom Dumoulin is voor de zesde keer achter elkaar uitgeroepen tot Limburgs wielrenner van het jaar.

Dumoulin heeft nog niet gekozen tussen Tour en Giro

Tom Dumoulin weet nog niet of hij in 2019 de Tour of de Giro gaat rijden. Zelfs beide grote rondes rijden is nog een optie.

Tom Dumoulin weer genomineerd voor renner van het jaar

Tom Dumoulin kan voor de vijfde opeenvolgende keer landelijk wielerenner van het jaar worden.

Geen verrassende namen bij wielernominaties Club 24

Tom Dumoulin, Wout Poels, Mike Teunissen en Jaap Kooijman zijn genomineerd als Limburgs renner van het jaar.

Belgen bekronen Dumoulin tot beste internationale wielrenner

Tom Dumoulin is op het Gala van de Flandrien in de prijzen gevallen. Een Belgische krant bekroonde de Maastrichtse wielrenner tot beste internationale wielrenner van het jaar.

ANP
Giro lijkt op lijf van Dumoulin geschreven

De 102e Ronde van Italië lijkt op het lijf van Tom Dumoulin geschreven. De Giro telt volgend jaar maar liefst drie tijdritten.

Lance Armstrong: 'Dumoulin moet niet naar Tour gaan'

Tom Dumoulin weet nog niet of hij volgend jaar aan de start van de Tour de France verschijnt. Zevenvoudig Tour-winnaar Lance Armstrong raadt het de topman van Team Sunweb in ieder geval af.

Dumoulin: geen ideaal parcours voor mij

Tom Dumoulin is duidelijk. Het parcours van de Ronde van Frankrijk in 2019 is niet ideaal voor hem.

Drie zware bergaankomsten in Tour 2019

De Tour de France van 2019 voert het peloton eerst over de Pyreneeën en in de derde week over de Alpen

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app