Overslaan en naar de inhoud gaan

Tom Daemen op kantoor terug bij MVV

Geplaatst opdinsdag 6 februari 2018 - 14:37

Oud MVV-speler Tom Daemen is terug bij de Maastrichtse club als commercieel medewerker.

De 32-jarige middenvelder keert daarmee terug in Maastricht na zes jaar afwezigheid. De voormalig aanvoerder van MVV speelde in zijn carrière 159 wedstrijden voor de club.

Cyprus
In 2012 vertrok hij naar AEK Larnaca op Cyprus. In 2014 keerde hij terug naar Nederland en speelde hij een seizoen bij NEC. De laatste twee seizoenen stond hij bij Go Ahead Eagles onder contract.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen