valize 2

Buurtgenoten juichen voor gouden Mitch Valize

De inwoners van de Hamerstraat in Heerlen zijn wel een feestje gewend. Zo was hun straatgenoot Mitch Valize al Europees- en wereldkampioen handbike. Maar vrijdagavond was de opkomst extra groot toen hij met dubbel Olympisch goud de straat in kwam rijden.

Team Schroeder
Sam Schröder pakt goud in dubbelspel

Rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen heeft zijn eerste gouden medaille gewonnen tijdens de Paralympics in Tokio. Samen met Niels Vink versloeg hij het Australische team.

Mitch Valize (6 juni 2021)
Handbiker Mitch Valize kwam, zag en overwon: 'Waanzinnig'

Genieten, met een hoofdletter G. Dat is precies wat handbiker Mitch Valize nu doet nadat hij op de Paralympische Spelen van Tokio woensdag goud heeft veroverd.

SChroder na halve finale
Sam Schröder bereikt ook finale enkelspel

Rolstoeltenniser Sam Schröder uit Geleen heeft tijdens de Paralympics in Tokio de finale bereikt van het enkelspel bij de heren. Eerder bereikte hij ook al de finale van het dubbelspel.

Mitch Valize
Paralympisch goud voor handbiker Mitch Valize in tijdrit

Handbiker Mitch Valize heeft in de tijdrit op de Paralympische Spelen goud behaald in zijn categorie H5.

sam schroder
Sam Schröder met speels gemak naar halve finale enkel

Rolstoeltennisser Sam Schröder is op dreef tijdens de Paralympische Spelen in Tokio. Hij behaalde in het enkelspel eenvoudig de halve finale.

Sam schroder schröder rolstoeltennisser (7 aug 2020)
Schröder gemakkelijk door naar volgende ronde in Tokio

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft op de Paralympische Spelen in Tokio zijn eerste wedstrijd in het enkelspel gewonnen.

Schrode en Vink
Sam Schröder start met winst in Tokio

Rolstoeltenniser Sam Schröder is het Paralympisch tennistoernooi in Tokio uitstekend begonnen.

sam schroder schröder (7 aug 2020)
Schröder: 'Tokio zie ik als een vijfde Grandslam'

Rolstoeltennisser Sam Schröder ziet het paralympisch toernooi in Tokio als een vijfde Grandslamtoernooi.

Handbalsters starten voorbereiding Tokio met zege op Slovenië
Handbalsters in tranen na uitschakeling in Tokio

Het is de Nederlandse handbalploeg, met Larissa Nusser en Inger Smits, niet gelukt om zich te plaatsen voor de halve finale op de Olympische Spelen. Frankrijk was veel te sterk, 22-32.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten