Overslaan en naar de inhoud gaan

Toetsenman vraagt vriendin ten huwelijk op podium Paradiso

Geplaatst opzondag 9 juli 2017 - 12:22

Als je popmuzikant bent, dan is er toch geen betere plek om je vriendin ten huwelijk te vragen dan het podium van poptempel Paradiso?

Maar ja, dan moet je wel op dat heilige podium in Amsterdam staan.

Door de knieën
Frits van Osch uit Maastricht stond er zaterdagavond, en hij deed het gewoon. Voor een uitzinnig publiek ging hij door de knieën voor zijn vriendin Alie de Boer: "Wil je met me trouwen?"

Het gebeurde allemaal tijdens de Benelux-finale van The Clash of the Coverbands. De Maastrichtse band Dubbel Fout was één van de negen groepen uit Nederland en België die daar na een paar slopende voorrondes om de titel speelden.

Video: Sylvia Kelders

Romantisch
Het Limburgse zestal won uiteindelijk niet, maar zette wel een prima optreden neer. En stal natuurlijk de show met het romantische extraatje. Toetsenman/zanger Frits (26), afkomstig uit het Brabantse Schijndel, zette tegen tegen het eind van de set het Friese nummer In nije dei van De Kast in. Niet toevallig gekozen, want Alie (28) is geboren in het Friese Luinjeberd. Beiden werken als onderzoeker aan de Universiteit Maastricht.

Lampjes
Terwijl het publiek de lampjes van de telefoons liet branden, werd een totaal overdonderde Alie op het podium gevraagd, waar ze natuurlijk 'ja' zei op het huwelijksaanzoek. De trouwdatum staat nog niet vast, maar zal ergens in de tweede helft van volgend jaar zijn.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Maastrichtse groep Dubbel Fout in coverband-finale
Regiofinale beste coverband in Sittard
PepperJack uit Weert beste coverband Benelux?
PepperJack uit Weert niet beste coverband Benelux
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen