Overslaan en naar de inhoud gaan

Toeschouwer amateurvoetbal slaat speler blauw oog

Geplaatst opzondag 21 oktober 2018 - 18:34

Een toeschouwer heeft bij een voetbalwedstrijd de Eygelshovense speler Romano Raets een blauw oog geslagen.

Dat meldt De Limburger. De teamgenoten van Raets weigerden daarna om verder te spelen

Sportief
De Eygelshovense club LHC speelde uit bij Geusselt Sport in Maastricht. De eerste helft verliep sportief, maar op weg naar de kleedkamer was er kort opstootje tussen een speler van de thuisclub en een LHC-speler. Dat werd gesust, maar een toeschouwer bemoeide zich met de zaak.

Aangifte geadviseerd
Direct na het incident dirigeerde de elftalleiding van LHC het team naar de kleedkamer. Volgens Bram Thans, assistent-trainer van LHC, voelden de spelers van zijn team zich niet veilig en besloten zij unaniem de wedstrijd niet meer te hervatten. Raets hield aan de schermutseling een blauw oog over en is door het LHC-bestuur geadviseerd aangifte tegen de toeschouwer te doen. De betreffende toeschouwer is na het incident door Geusselt Sport van het complex verwijderd.

Uitgedaagd
Een andere toeschouwer meldt aan 1Limburg dat de Eygelshovense speler bewust een Maastrichtse speler uitdaagde. Dat zou hij op zo'n grove manier hebben gedaan dat ook zijn eigen teamgenoten hem vroegen daarmee op te houden.

Geen reactie Geusselt
De scheidsrechter maakt melding van het incident in zijn rapport. Bij Geusselt Sport was niemand bereikbaar voor een reactie. Vier van de vijf bestuursleden waren niet aanwezig, en Eddy Lathouwers van de Maastrichtse club was telefonisch voor L1 niet bereikbaar.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen