Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Toeschouwer amateurvoetbal slaat speler blauw oog

Geplaatst opzondag 21 oktober 2018 - 18:34

Een toeschouwer heeft bij een voetbalwedstrijd de Eygelshovense speler Romano Raets een blauw oog geslagen.

Dat meldt De Limburger. De teamgenoten van Raets weigerden daarna om verder te spelen

Sportief
De Eygelshovense club LHC speelde uit bij Geusselt Sport in Maastricht. De eerste helft verliep sportief, maar op weg naar de kleedkamer was er kort opstootje tussen een speler van de thuisclub en een LHC-speler. Dat werd gesust, maar een toeschouwer bemoeide zich met de zaak.

Aangifte geadviseerd
Direct na het incident dirigeerde de elftalleiding van LHC het team naar de kleedkamer. Volgens Bram Thans, assistent-trainer van LHC, voelden de spelers van zijn team zich niet veilig en besloten zij unaniem de wedstrijd niet meer te hervatten. Raets hield aan de schermutseling een blauw oog over en is door het LHC-bestuur geadviseerd aangifte tegen de toeschouwer te doen. De betreffende toeschouwer is na het incident door Geusselt Sport van het complex verwijderd.

Uitgedaagd
Een andere toeschouwer meldt aan 1Limburg dat de Eygelshovense speler bewust een Maastrichtse speler uitdaagde. Dat zou hij op zo'n grove manier hebben gedaan dat ook zijn eigen teamgenoten hem vroegen daarmee op te houden.

Geen reactie Geusselt
De scheidsrechter maakt melding van het incident in zijn rapport. Bij Geusselt Sport was niemand bereikbaar voor een reactie. Vier van de vijf bestuursleden waren niet aanwezig, en Eddy Lathouwers van de Maastrichtse club was telefonisch voor L1 niet bereikbaar.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen