Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Toeschouwer amateurvoetbal slaat speler blauw oog

Geplaatst opzondag 21 oktober 2018 - 18:34

Een toeschouwer heeft bij een voetbalwedstrijd de Eygelshovense speler Romano Raets een blauw oog geslagen.

Dat meldt De Limburger. De teamgenoten van Raets weigerden daarna om verder te spelen

Sportief
De Eygelshovense club LHC speelde uit bij Geusselt Sport in Maastricht. De eerste helft verliep sportief, maar op weg naar de kleedkamer was er kort opstootje tussen een speler van de thuisclub en een LHC-speler. Dat werd gesust, maar een toeschouwer bemoeide zich met de zaak.

Aangifte geadviseerd
Direct na het incident dirigeerde de elftalleiding van LHC het team naar de kleedkamer. Volgens Bram Thans, assistent-trainer van LHC, voelden de spelers van zijn team zich niet veilig en besloten zij unaniem de wedstrijd niet meer te hervatten. Raets hield aan de schermutseling een blauw oog over en is door het LHC-bestuur geadviseerd aangifte tegen de toeschouwer te doen. De betreffende toeschouwer is na het incident door Geusselt Sport van het complex verwijderd.

Uitgedaagd
Een andere toeschouwer meldt aan 1Limburg dat de Eygelshovense speler bewust een Maastrichtse speler uitdaagde. Dat zou hij op zo'n grove manier hebben gedaan dat ook zijn eigen teamgenoten hem vroegen daarmee op te houden.

Geen reactie Geusselt
De scheidsrechter maakt melding van het incident in zijn rapport. Bij Geusselt Sport was niemand bereikbaar voor een reactie. Vier van de vijf bestuursleden waren niet aanwezig, en Eddy Lathouwers van de Maastrichtse club was telefonisch voor L1 niet bereikbaar.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen