AGR TOER 3

15.000 toerfietsers genieten van Limburgs land

De toerversie van de Amstel Gold Race kon met een paar aanpassingen en veel enthousiaste fietsers zaterdag tóch doorgaan. Uit alle windstreken kwamen ze naar Valkenburg.

Limburgs Mooiste
Toerversie Amstel Gold Race gaat door op 11 september

15.000 wieleramateurs fietsen op 11 september weer de toerversie van de Amstel Gold Race. Diezelfde dag demonstreren duizenden mensen uit de evenementenbranche tegen de coronabeperkingen.

Volta Limburg Classic
Volta Limburg Classic gaat door

De Volta Limburg Classic kan dit jaar doorgaan in het weekend van 17 en 18 juli.

Amstel Gold Race toerversie
Nieuwe onzekerheid horeca door wegvallen toerversie AGR

Een dag na het afblazen van de toerversie van de Amstel Gold Race (AGR) op 11 oktober kan de horeca nog moeilijk overzien wat de consequenties zijn.

Amstel Gold Race toerversie
Toerversie Amstel Gold Race afgelast, profs zonder publiek

Duizenden amateurs kunnen in oktober vanwege de coronacrisis niet starten in de toerversie van de Amstel Gold Race. De organisatie heeft besloten de wielertocht te verzetten naar volgend jaar.

IMG_0313(1)
Geen Amstel Gold Race, strop voor verenigingen

De financiële gevolgen van het annuleren van de Amstel Gold Race zijn groot.

Eerste toertocht van seizoen: veel renners in Heuvelland

Een paar duizend amateurwielrenners rijden de toerversie van de Volta Limburg Classic. Het is de eerste georganiseerde Limburgse toertocht van het seizoen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten