Limburgs mooiste

Lars Boom rijdt virtuele Limburgs Mooiste

De wielertoertocht Limburgs Mooiste is zaterdag virtueel verreden. De deelnemers konden thuis inloggen en op die manier de laatste 35 kilometer van de tocht afleggen.

Wielrennen
Wielerfestival Cauberg coronaproof

Als eerste toertocht is het Wielerfestival Cauberg klaar voor een versie in coronatijd.

30-5 Limburgs Mooiste virtueel.versie 1
Video: Limburgs Mooiste gaat digitaal

De toertocht Limburgs Mooiste gaat dit jaar digitaal. De route kan van thuis uit via de computer gereden worden. De echte toertocht kan dit jaar geen doorgang vinden in verband met het coronavirus.

Volta Limburg Classic
Volta Limburg Classic verplaatst naar Pasen volgend jaar

De Volta Limburg Classic verschuift naar Pasen 2021.

Pinkpop-terrein wordt decor van weer een nieuwe toertocht

Limburg heeft er weer een nieuwe toertocht bij.

Toerfietsers nemen bezit van wegen in Heuvelland

De wegen in het Heuvelland zijn maandag weer in het bezit van duizenden toerfietsers. De sportievelingen fietsen op Tweede Paasdag de toerversie van de Volta Limburg Classic.

Video: Bijzondere oldtimers verschijnen aan start toertocht

Liefhebbers van oldtimers moeten zondag in Terhagen bij Elsloo zijn.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten