Overslaan en naar de inhoud gaan

Toeristen uit Meerlo gewond door vallende tak in Zutphen

Geplaatst opdonderdag 16 juli 2015 - 17:35

Een man (66) en twee vrouwen (65 en 66) uit Meerlo zijn donderdagmiddag in Zutphen gewond geraakt door een grote tak die uit een kastanjeboom viel.

Samen met twee andere vrouwen uit Amsterdam en Zevenaar, zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen raakte zwaargewond.

Bezoekje aan Zutphen
Twee vrouwen zijn op de plek van het ongeluk behandeld aan verwondingen, aldus een woordvoerster van de politie. De drie uit Meerlo behoorden
bij een groep van dertig toeristen die Zutphen bezochten.

Bekneld onder de tak
De groep stond op een steiger in het centrum van Zutphen te wachten op fluisterboten, waarmee ze een rondvaart zouden gaan maken. Een deel van de groep raakte onder de vallende tak bekneld. Zij moesten door de hulpdiensten worden bevrijd.

Achterstallig onderhoud
De gemeente heeft de boom donderdagmiddag gesnoeid en de omgeving van de kastanje is afgezet. Of er sprake is van achterstallig onderhoud aan het groen kon een woordvoerder van de gemeente donderdag niet zeggen. De gemeente onderzoekt het incident.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bestuurder brommobiel gewond bij botsing in Meerlo
Drie gewonden vallende tak Zutphen nog in ziekenhuis
Onder tak bedolven Meerlonaren eisen schadevergoeding
Bejaarde fietser zwaargewond na val in Meerlo
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen