Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Toeristen uit Meerlo gewond door vallende tak in Zutphen

Geplaatst opdonderdag 16 juli 2015 - 17:35

Een man (66) en twee vrouwen (65 en 66) uit Meerlo zijn donderdagmiddag in Zutphen gewond geraakt door een grote tak die uit een kastanjeboom viel.

Samen met twee andere vrouwen uit Amsterdam en Zevenaar, zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen raakte zwaargewond.

Bezoekje aan Zutphen
Twee vrouwen zijn op de plek van het ongeluk behandeld aan verwondingen, aldus een woordvoerster van de politie. De drie uit Meerlo behoorden
bij een groep van dertig toeristen die Zutphen bezochten.

Bekneld onder de tak
De groep stond op een steiger in het centrum van Zutphen te wachten op fluisterboten, waarmee ze een rondvaart zouden gaan maken. Een deel van de groep raakte onder de vallende tak bekneld. Zij moesten door de hulpdiensten worden bevrijd.

Achterstallig onderhoud
De gemeente heeft de boom donderdagmiddag gesnoeid en de omgeving van de kastanje is afgezet. Of er sprake is van achterstallig onderhoud aan het groen kon een woordvoerder van de gemeente donderdag niet zeggen. De gemeente onderzoekt het incident.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bestuurder brommobiel gewond bij botsing in Meerlo
Drie gewonden vallende tak Zutphen nog in ziekenhuis
Bejaarde fietser zwaargewond na val in Meerlo
Onder tak bedolven Meerlonaren eisen schadevergoeding
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen