Overslaan en naar de inhoud gaan

Toeristen uit Meerlo gewond door vallende tak in Zutphen

Geplaatst opdonderdag 16 juli 2015 - 17:35

Een man (66) en twee vrouwen (65 en 66) uit Meerlo zijn donderdagmiddag in Zutphen gewond geraakt door een grote tak die uit een kastanjeboom viel.

Samen met twee andere vrouwen uit Amsterdam en Zevenaar, zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen raakte zwaargewond.

Bezoekje aan Zutphen
Twee vrouwen zijn op de plek van het ongeluk behandeld aan verwondingen, aldus een woordvoerster van de politie. De drie uit Meerlo behoorden
bij een groep van dertig toeristen die Zutphen bezochten.

Bekneld onder de tak
De groep stond op een steiger in het centrum van Zutphen te wachten op fluisterboten, waarmee ze een rondvaart zouden gaan maken. Een deel van de groep raakte onder de vallende tak bekneld. Zij moesten door de hulpdiensten worden bevrijd.

Achterstallig onderhoud
De gemeente heeft de boom donderdagmiddag gesnoeid en de omgeving van de kastanje is afgezet. Of er sprake is van achterstallig onderhoud aan het groen kon een woordvoerder van de gemeente donderdag niet zeggen. De gemeente onderzoekt het incident.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Bestuurder brommobiel gewond bij botsing in Meerlo
Drie gewonden vallende tak Zutphen nog in ziekenhuis
Onder tak bedolven Meerlonaren eisen schadevergoeding
Bejaarde fietser zwaargewond na val in Meerlo
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen