Overslaan en naar de inhoud gaan

Toename coronabesmettingen: club cancelt optredens

Geplaatst opdonderdag 23 juli 2020 - 16:01

De Maastrichtse club Complex heeft de komende optredens en evenementen geannuleerd. Vanwege de stijging van het aantal coronabesmettingen wil de club geen onnodig risico lopen.

'Het kan u niet ontgaan zijn dat het aantal besmettingen in het buitenland enorm toeneemt door evenementen in clubs en gebouwen. Ook in Nederland is het aantal weer verdubbeld', schrijft Complex op Facebook. Daarom heeft de club langs de Maas 'na lang overleg tot hun grote spijt' besloten om voorlopig alle evenementen te cancelen.

Gezond verstand
De uitgaansgelegenheid aan de Griend zou de deuren binnenkort weer openen voor maximaal 100 bezoekers per show. 'Maar als je met gezond verstand naar recente ontwikkelingen kijkt, dan is er maar één keuze', aldus de club.

Brandhaardjes
Het coronavirus is bezig aan een nieuwe opmars. Er zijn nu 96 actieve brandhaardjes in Nederland, het reproductiegetal ligt flink boven de één. In Limburg is vooralsnog geen sprake van dergelijke brandhaarden. Het Noord-Hollandse Hillegom is relatief gezien de grootste besmettingshaard van Nederland. Maandag werd bekend dat 23 mensen, die besmet zijn met Covid-19, gelinkt worden aan een café in het dorp in de Bollenstreek.

Danceliefhebbers
De voormalige Platte Zaol is een populaire club voor liefhebbers van elektronische muziek. Onder anderen Fatboy Slim, Jeff Mills, Lost Frequencies en Paul Kalkbrenner hebben er al eens achter de draaitafel gestaan. Wanneer Complex wél weer bezoekers toe wil laten, is niet bekend. De eigenaren waren niet bereikbaar voor een reactie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen